• BIST 14827.35
  • Altın 6209.06
  • Dolar 46.429
  • Euro 53.1586
  • Bursa 18 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Türkiye maçını oynarken babasını kaybetti

Türkiye maçını oynarken babasını kaybetti
EURO2016 Fransa D Grubu ilk maçında Hırvatistan, Türkiye ile oynadığı maçı......

EURO2016 Fransa D Grubu ilk maçında Hırvatistan, Türkiye ile oynadığı maçı 1-0 kazanarak büyük sevinç yaşarken, tecrübeli oyuncusu ve kaptanı Darijo Srna ise baba acısı yaşadı.

Paris'te Parc des Princes Stadı'ndaki Türkiye maçı oynanırken Hırvatistan'ın kaptanı Darijo Srna'nın babasını kaybettiği öğrenildi.

Hırvat takımının kaptanı Darijo Srna Türkiye ile oynadıkları maç sırasında büyük dram yaşadı. Babasının vefatını maç sonunda öğrenen Srna'nın çok üzüldüğü ve göz yaşlarına boğulduğu bildirildi.

Bir yıkım yaşadığı bildirilen Darijo Srna'nın Çek cumhuriyeti ile 17 Haziran'da oynayacakları Avrupa şampiyonası maçında yer alıp almayacağının belli olmadığı söylendi.

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43