• BIST 10746.98
  • Altın 4394.422
  • Dolar 40.5925
  • Euro 47.1002
  • Bursa 25 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 29 °C

Türkiye için tek yürek oldular

Türkiye için tek yürek oldular
Hollywood yıldızları, ünlü sporcular ve şarkıcılar Türkiye için kitlesel yardım kampanyaları düzenliyor...

Dünya Türkiye'deki depremzedeler için tek yürek olup bağış kampanyaları düzenlemeye devam ediyor.  Neredeyse her alandan dünyaca ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yardım toplamaya başladı. Adete yardım furyasına dönüşen hareketin başında Madonna, Lionel Messi, Katy Perry ve Jennifer Lopez gibi isimler geliyor.   

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından dünyaca ünlü isimler yardım seferberliği  başlattı. Alanında küresel çapta ün kazanmış isimler sosyal medya hesaplarından Türkiye'deki depremzedeler için bağış organizasyonları düzenliyor.  Hollywood yıldızlarından, ünlü futbolculara sanatçı gruplarından podyumlara kadar ünlü isimler kitlesel bağış kuruluşları aracıyla yardım topluyor. 

Ünlü isimlerin arasında podyumların ünlü isimleri Bella ve Gigi Hadid kardeşler ile babaları iş adamı Mohammed Hadid, sahnelerin süperstarları Madonna, Jennifer Lopez, Inna, Metallica müzük grubu, dünyanın en iyi futbolcularından Lionel Messi bulunuyor. Ayrıca Michael Essien, Lena Headey, Katy Perry, Novak Djokovic, Roberto Carlos gibi isimler de bağış kampanyalarına katılıyor. 

Hadid ailesinden tam destek 

Filistin kökenli gayrimenkul geliştiricisi Mohammed Hadid ile model kızları Gigi ve Bella Hadid Türkiye’ye destek olabilmek için sosyal medya hesaplarından takipçilerine Kahramanmaraş ve 10 ili kapsayan depremzedelere yardım edebilmek için çağrıda bulundular. Gigi, sosyal medya hesabından UNİCEF ile ortaklaşa başlattığı yardım kampanyasıyla depremzedeler için 4 milyon TL bağış topladı. Ünlü yıldızlar takipçilerini Türkiye'deki depremzedeler için yardıma davet etti 

Lionel Messi de paylaşım yaptı 

Dünyaca ünlü yıldızlar sosyal medya hesaplarından yardım kampanyaları başlatarak depremzedelere destek olmaya çalışıyor. Dünyaca ünlü Futbolculardan  Michael Essien, Roberto Carlos ve Lionel Messi sosyal medya hesaplarından Türk bayraklı gönderi paylaşarak depremzedelere dikkat çekmeye çalışırken bunların arasında Ünlü tenisçi Novak Djokovicte bulunuyor. , Şarkıcı Madonna, Katty Perry, Inna, Jennifer Lopez ve Metallica ise deprem anından görüntüler ile takipçilerini yardıma davet etti. Şimdiye kadar sosyal medya hesaplarından UNİCEF ile iş birliği yapan ünlüler toplam 4 milyon lira bağış topladı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Trump'tan Kanada'ya yeni vergi11 Temmuz 2025 Cuma 09:29
  • Aliyev, Paşinyan’la bir araya geldi10 Temmuz 2025 Perşembe 10:51
  • Trump: Brezilya'ya yüzde 50 vergi koydu10 Temmuz 2025 Perşembe 10:50
  • Ukrayna'dan Rusya'da plaja saldırı09 Temmuz 2025 Çarşamba 11:19
  • Trump’tan yeni vergi sinyali09 Temmuz 2025 Çarşamba 10:52
  • ABD, HTŞ’yi terör örgütü listesinden çıkarıyor08 Temmuz 2025 Salı 09:17
  • Trump’tan Musk’a: Parti kurması saçma07 Temmuz 2025 Pazartesi 10:42
  • Trump: "FED Başkanı derhal istifa etmeli"03 Temmuz 2025 Perşembe 10:51
  • Trump, yine Musk'ı hedef aldı01 Temmuz 2025 Salı 11:10
  • İran’dan Starlink’e yasak30 Haziran 2025 Pazartesi 10:53
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43