• BIST 10746.98
  • Altın 4393.936
  • Dolar 40.6605
  • Euro 47.081
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Turizmde hedef yeni pazarlar

Turizmde hedef yeni pazarlar
Hedef turizm şirketlerini Bursa’da buluşturmak ...

Bursa’nın turizmden aldığı payı arttırmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, tanıtım çalışmalarına yeni bir destinasyon ekledi.

Bursa haber...   

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 36. kez düzenlenen Philoexnia turizm fuarına katılan Bursa heyeti, yeni pazarlar oluşturmak Bursa’yı Selanik’te tanıttı.   

Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Müdürü Abdülkerim Baştürk, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin ve Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş’ın katılım sağladığı fuarda Yenişehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi temsilcileri de yer aldı.

Dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleştirilen fuar, tanıtım ve işbirliği toplantılarına katılım sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Yunanistan’daki fuar kapsamında ülke ve bölgelerini tanıtan çeşitli Büyükelçiliker, ticaret odaları, turizm şirketleri ve farklı statüde hizmet veren birlikler ile görüştü. Bu görüşmeler kapsamında farklı turizm şirketlerinin oluşturdukları destinasyonlarda Bursa’nın da yer alması adına yapılan tanıtım çalışmalarında 2022 yılı için çeşitli anlaşmalar yapıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Müdürü Abdülkerim Baştürk, fuar kapsamında düzenlenen sunum programında Bursa’yı anlattı. Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Efe Ceylan ile heyetinin de yer aldığı sunum programında Bursa’nın turizm değerleri ve sahip olduğu avantajları Baştürk tarafından anlatıldı. 

Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Efe Ceylan, Bursa heyetini konsolosluk binasında kabul etti. Bursa heyeti, Başkonsolos Ceylan ile Yunanistan’da Türkiye turu oluşturmak adına hizmet veren turizm şirketlerini Bursa’da misafir ederek yerel turizm şirketleri ile ikili anlaşmalar yapmak adına çeşitli görüşmelerde bulundu. Aynı zamanda sosyal medya fenomenleri tarafından yapılacak olan çeşitli tanıtım çalışmalarını gündeme getiren Bursa heyeti, Başkonsolos Ceylan’ın bu konuda desteğini talep etti. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Müdürü Abdülkerim Baştürk, Bursa’nın geleceğini turizm faaliyetleri adına şekillendirmek için vizyon oluşturan ve bu doğrultuda hedeflerini sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Başkanı Alinur Aktaş adına Başkonsolos Ceylan’a teşekkür etti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Büyükşehir üniversite tercihinizde yanınızda04 Ağustos 2025 Pazartesi 01:11
  • Büyükşehir'den eğitim desteği04 Ağustos 2025 Pazartesi 01:07
  • BESOB'dan yangın bölgesine destek ziyareti04 Ağustos 2025 Pazartesi 01:05
  • Büyükşehir’den Odunluk’ta altyapı hamlesi04 Ağustos 2025 Pazartesi 01:03
  • Gemlik'te çocuklara açık hava sineması04 Ağustos 2025 Pazartesi 01:01
  • Büyükşehir, yangın bölgesindeki yaraları sarıyor30 Temmuz 2025 Çarşamba 14:01
  • Mudanya'da yangınlara karşı temizlik seferberliği28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:53
  • BTÜ'ye YÖKAK'tan 5 yıllık tam akreditasyon28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:36
  • Nilüfer’de çocukların sinema keyfi başlıyor28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:19
  • Nilüfer'de tabelalara müdahale28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:15
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43