• BIST 4.951,35
  • Altın 1284.449
  • Dolar 20.3905
  • Euro 21.956
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

TOGG’a Bursa’da yoğun ilgi

TOGG’a Bursa’da yoğun ilgi
Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor...

Türkiye’nin yerli otomobili Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Bursa’daki bir alışveriş merkezinde kullanıcılarıyla buluştu. Tecrübe merkezinde sergilenen TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bursa haber...       

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun kullanıcıya daha yakın olmak için Türkiye’nin pek çok noktasına mobil tecrübe merkezi kuruyor. Bursa’da bir alışveriş merkezinde ‘Gemlik’ adı verilen rengiyle sergilenen TOGG’u yakından gören vatandaşlar bolca fotoğraf çektiriyor. Otomobili ziyaret eden vatandaşlar yetkililerden araç hakkında bilgi aldı. Yaklaşık 40 gün daha sergilenmesi beklenen TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 

 

“Eşim tüm malvarlığını satıp alacak” 

Eşinin tüm malvarlığını satıp TOGG alacağını söyleyen Sibel Karadeniz, “Birkaç gündür yollarda görüyoruz. Eşim bütün malvarlığımı satıp alacağım diyor. Ben de almasını isterim, çok güzel bir araç. Gerçekten yakından daha güzelmiş” şeklinde konuştu. 

 

“Almadan önce yakından görelim dedik”  

Otomobili satın almadan önce yakından incelemek istediğini söyleyen Özcan Başoğlu, “İnternetten takip ediyorduk. "Bir an önce gelsin de görelim" istiyorduk. Burada sergileniyor. Biz de daha yakından bakmak istiyoruz. Almaya niyetimiz var. Başvuru yapmadan önce bir yakından görelim dedik” diye konuştu. 

“İnegöl’den görmek için geldik”  

TOGG’u yakından görebilmek için 45 kilometreden geldiğini belirten Volkan Temel, “Dış tasarımı dizayn olarak mükemmel bir araç. Bu fiyata, bu standartlarda alınabilecek başka bir elektrikli araç göremiyorum. İnegöl’den sırf onu görmek için geldik. Allah nasip ederse almayı düşünüyoruz” dedi. 

Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Gemlik'te öğretim kalitesi artıyor30 Mayıs 2023 Salı 11:07
  • Güzelyalı kararı açıklandı30 Mayıs 2023 Salı 11:02
  • Dağyenice koşusu sona erdi30 Mayıs 2023 Salı 10:48
  • Erik ve kiraz satışa çıktı30 Mayıs 2023 Salı 10:39
  • Öğrenciler lemurları elleriyle besledi30 Mayıs 2023 Salı 08:42
  • Bursa'da ilk kez gerçekleştirildi29 Mayıs 2023 Pazartesi 15:40
  • BTSO ve İş-Kur'dan istihdama katkı29 Mayıs 2023 Pazartesi 15:36
  • Bursa'da su kesintisi29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:49
  • Koza handa kahve buluşması29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:34
  • Bursa’da seçim kutlamaları29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:19
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78