• BIST 9112.19
  • Altın 4179.554
  • Dolar 38.6118
  • Euro 43.8035
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 11 °C

'Teröre karşı topyekün mücadele ile bir yere geleceğiz'

'Teröre karşı topyekün mücadele ile bir yere geleceğiz'
Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, terör örgütlerine karşı mücadelenin kararlı şekilde devam edeceğini vurguladı.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, terör örgütlerine karşı mücadelenin kararlı şekilde devam edeceğini vurguladı. Yılmaz, “Teröre karşı topyekün mücadele ile bir yere geleceğiz.” dedi.

Cevdet Yılmaz, İstanbul Finans Zirvesi’nden (Istanbul Finance Summit –IFS) ayrılırken gazetecilerin terör olayları ile ilgili sorularını cevapladı. Yılmaz, şunları kaydetti:

“Tabii terörün doğrudan ve dolaylı bedelleri var. Bilhassa Doğu ve Güneydoğu’da yaşayanlar için. Orada yaşayanların yaşam şartları, ekonomik şartları olumsuz etkileniyor terörden. Terör örgütü bunu sistemli yapıyor. Örneğin gümrük kapılarında görev yapanlara saldırılar oluyor. Bu nedenle kimi kapılarda tedbirler alıyoruz. Bunun bedelini orada yaşayanlar ödüyor. Terör örgütü esasında orada yaşayanlara zarar veriyor. Güvenlik güçleri yol emniyetini, halkın emniyetini temin etme derdinde. Emniyet olmadığı yerde turizm, ticaret yatırım olmaz. İşte terör bu tür bedeller ödetiyor. Terör örgütü ile kararlılıkla mücadele ediyoruz, edeceğiz. Bu terör olayları başarıya ulaşamayacak. Terör olayları dünyada da yaşanıyor. Ama kararlı, topyekün mücadele ile bir yere geleceğiz.”


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43