• BIST 9078.43
  • Altın 3998.326
  • Dolar 38.4557
  • Euro 43.7128
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 17 °C

'Terör belasını gündemden çıkaracağız'

'Terör belasını gündemden çıkaracağız'
Başbakan Binali Yıldırım, partisinin milletvekilleriyle iftarda buluştu.

Başbakan Binali Yıldırım, "Biz bu terör işini halledeceğiz, bölgedeki yaraları da saracağız, bölgeleri de birer zenginlik merkezi haline getireceğiz." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Partisi'nin 22'inci, 23'üncü, 24'üncü ve 25'inci dönem milletvekilleriyle iftarda buluştu.

İftar sonrası bir konuşma yapan Başbakan Yıldırım, "Bu terör belasını Türkiye'nin gündeminde en alt sırasına indireceğiz. Türkiye terörle konuşulmasın istiyoruz. 40 yıl geçti, yetti artık. Enerjimizi genç kuşaklar için gençler için daha fazla projeler yapmaya, daha güzel eserler hazırlamaya harcayacağız. Onun için biz bu terör işini halledeceğiz, bölgedeki yaraları da saracağız, bölgeleri de birer zenginlik merkezi haline getireceğiz. Ama gün gelecek bu taşeronların sırtını sıvazlayan dost bildiğimiz o ülkeler yüzümüze bakmaya utanacaklar. O hale getireceğiz. Bunu da inşallah milletimiz görecek." ifadelerini kullandı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43