• BIST 9339.59
  • Altın 4300.825
  • Dolar 39.5159
  • Euro 45.3824
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

'Tayyip Erdoğan neticede fanidir'

'Tayyip Erdoğan neticede fanidir'
Müezzinoğlu, referandum toplantısında konuştu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, anaysa değişikliğiyle ilgili olarak,"Seçimin ötesinde bir şeydir. Tayyip Erdoğan’la alakası yoktur. Tayyip Erdoğan neticede fanidir ama millet bakidir.” dedi.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultangazi’de düzenlenen "Rumeli-Balkan Buluşması" etkinliğine katıldı.
 
Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi “Bunlar hiç utanmadan, sıkılmadan milletin karşısına ‘hayır deyin’ diyerek çıkıyor. Niye ‘hayır’, senin tuzakların devam etsin diye mi. Tayyip Erdoğan diktatör olacakmış… Yahu arkadaş, komik olma. Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden bugüne hep seçimle geldi. Milletten başka kimseye eyvallahı olmadı. Hep milletin huzurunda.”
 
Müezzinoğlu, şöyle devam etti: "Milletin yüzde 50’sinden fazlası ne diyorsa o olacak. Bunun karşısında nasıl durursun. Daha güçlü milli irade, daha güçlü bir milletin sistemi olacak. Çünkü bugüne kadar milletin sistemi değildi. Ne zaman isterlerse milletin ümüğünü sıkacaklar ama onlara kimse dokunmayacak. Yok kardeşim, millete kimse dokunmayacak. Millet ne istiyorsa o olacak. Onun için ‘bu tarihi bir dönüşümdür’ diyoruz”
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şiir okuduğu için aldığı hapis cezası ve siyaset yasağına dikkat çeken Müezzinoğlu, “Sen milletin getirdiği Büyükşehir Belediye Başkanı’nı 'şiir okudu' diye görevinden alan diktatör anlayışsın. 1 milyon 50 bin oy alan Belediye Başkanı’nı görevden alırken diktatör olmadın, arkadan alkış tuttun. Sonra ömür boyu siyaset yasağı, sonra ‘milletvekili olamazsın’ dedin, sonra yüzde 47 oy almış partisine ve başkanına kapatma davası ve ömür boyu siyasi yasaklı olmasına ilişkin dava açtın. Bunun neresi milli irade” şeklinde konuştu.
 
“TAYYİP ERDOĞAN NETİCEDE FANİDİR”
Toplantıya katılanlara referandumda ‘evet’ oyu kullanmaları çağrısında bulunan Müezzinoğlu, “Ne olur, bu bir siyasi parti seçimi değil, bu milletin geleceğinin seçimidir. Bu büyük milletin dünyaya ‘ben de varım’ deyişidir. Dolayısıyla bir seçimin ötesinde bir şeydir. Tayyip Erdoğan’la alakası yoktur. Tayyip Erdoğan neticede fanidir ama millet bakidir.” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Kadınlar tuvaletinde görüntü çekerken...16 Haziran 2025 Pazartesi 11:58
  • YKS'ye 2,5 milyondan fazla aday katılacak16 Haziran 2025 Pazartesi 11:29
  • Toprağı İyileştirmek Geleceği Korumaktır16 Haziran 2025 Pazartesi 10:57
  • Duruşma 16 Temmuz'a ertelendi16 Haziran 2025 Pazartesi 10:15
  • Elazığ'da çekirge istilası16 Haziran 2025 Pazartesi 10:08
  • Salda Gölü'ne giren baba-oğul boğuldu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:46
  • FETÖ’nün ROKETSAN imamı yakalandı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:43
  • Dervişoğlu'ndan referandum çağrısı14 Haziran 2025 Cumartesi 11:30
  • Bitkisel zayıflama ilaçları sağlığınız için tehdit14 Haziran 2025 Cumartesi 11:26
  • "Sahte alıcı" çetesi çökertildi14 Haziran 2025 Cumartesi 11:22
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43