• BIST 10732.34
  • Altın 4308.205
  • Dolar 40.6681
  • Euro 46.4521
  • Bursa 29 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 33 °C

Taksicinin başına silah dayayıp...

Taksicinin başına silah dayayıp...
Bursa'da silahlı gasp dehşeti...

BURSA’nın İnegöl ilçesinde bindiği ticari taksinin şoförünü silahla tehdit ettikten sonra üzerindeki 310 TL'sini ve cep telefonunu gasp ettiği öne sürülen Mehmet G., jandarma tarafından 37 gün sonra yakalandı. Taksi şöförü tarafından teşhis edilen şüpheli Mehmet G.,  tutuklanarak cezaevine konuldu.


Bursa'da geçtiğimz 4 Haziran günü meydana gelen olayda, Doğu Garajı'na gelen bir kişi, ticari taksi şöförü olan 57 aşındaki Kudret Boralı'ya, İnegöl'de bulunan Mobilyum AVM yakınlarındaki bir inşaat şantiyesine gideceğini söyledi. İddiaya göre İnegöl'ün Şehirler Mahallesi'ne gelindiğinde müşteri olarak araca binen kişi, Boralı'nın başına tabancayı dayayarak, "Silahta 6 mermi bulunuyor. Hepsini sıkarım. Bu karınlıkta cesedini kimse de görmez. Taksiyi kenara çek, cebindeki tüm parayı ve cep telefonunu bana ver" dedi. Kullandığı taksiyi yol kenarına çeken Boralı, cebindeki 310 lira ve cep telefonunu verdi. Gaspçı boş araziye girerek karanlıkta izini kaybettirirken, taksi sürücüsü Boralı, yoldan geçen yolcu otobüsündekilerden yardım istedi. Yolcuların telefonla araması sonucu olay yerine gelen jandarma ekipleri boş arazide yaptıkları aramada gaspçıya ulaşamadı.


Özel ekip kuran Bursa İl jandarma Komutanlığı ve İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri inceledikleri güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin Merkez Gürsu İlçesi'nde oturan 30 aşındaki Mehmet G. olduğunu belirledi. Evinde gözaltına alınan ve taksi sürücüsü tarafından teşhis edilen Mehmet G., ifadeki alındıktan sonra "silahlı yağma" suçundan adliyeye çıkartıldı. Mehmet G., fotoğrafını çekip görütüsünü çeken gazetecilere, "Suçsuz insanı çekiyorsunuz: hiç bir ilgim ve alakam yok" dedi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da yürek yakan manzara31 Temmuz 2025 Perşembe 11:18
  • Bursa'da iş kazası: 1 ölü31 Temmuz 2025 Perşembe 11:03
  • Yangında ölen hayvanlar için gözyaşı döktü31 Temmuz 2025 Perşembe 10:57
  • Bursa’da film gibi hırsızlık31 Temmuz 2025 Perşembe 10:54
  • Bursa felaketi yaşadı! 10 bin futbol sahası büyüklüğünde...31 Temmuz 2025 Perşembe 10:51
  • Bir tek orası yeşil kaldı: 'Verilmiş sadakamız varmış'30 Temmuz 2025 Çarşamba 11:46
  • Damat unuttu, gelin ölümden döndü30 Temmuz 2025 Çarşamba 11:33
  • Bursa'da tekstil fabrikasında yangın30 Temmuz 2025 Çarşamba 10:23
  • Polis kavgayı biber gazıyla ayırabildi30 Temmuz 2025 Çarşamba 10:19
  • O vatandaşa tanker hediye edildi30 Temmuz 2025 Çarşamba 10:13
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43