• BIST 10972.63
  • Altın 4443.862
  • Dolar 40.6565
  • Euro 47.3647
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 25 °C

Tahliye olan polis müdürüne sürpriz

Tahliye olan polis müdürüne sürpriz
Mersin'de 'yasa dışı dinleme iddiaları'yla ilgili gerçekleştirilen operasyonun ikinci dalgasında tutuklanan 5 emniyet mensubu, 3 aydır tutuklu bulundukları Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye edildi.

Mersin'de 'yasa dışı dinleme iddiaları'yla ilgili gerçekleştirilen operasyonun ikinci dalgasında tutuklanan 5 emniyet mensubu, 3 aydır tutuklu bulundukları Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye edildi. Yakınları, doğum gününde tahliye olan KOM eski Müdürü Suat Dağlı’ya doğum günü sürprizi yaparak sloganlarla karşıladı.

1 Haziran'da Mersin'de gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 66 kişiden emniyet mensubu 5 kişi tutuklanmış, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 2 gün süren davanın ilk duruşması sonunda Mersin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube eski Müdürü Suat Dağlı, yardımcısı Erdem Kanmaz ile birlikte Komiser Hüseyin Avcı, polis memurları Ahmet Şanverdi ve Bekir Kaymakçı, adli kontrol kararı şartıyla serbest bırakıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞLI’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Emniyet mensupları, akşam saatlerinde Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye oldu. Emniyet mensuplarını cezaevinden çıkışta yakınları karşıladı. 47 yaşına giren ve doğum gününde tahliye olan eski KOM Müdürü Suat Dağlı’ya ise yakınları sürpriz yaparak “iyi ki doğdun Suat” sloganları ve alkışlarla karşıladı. Yakınları, emniyet mensuplarına sarılarak hasret giderdi.

‘YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIK’

Suat Dağlı, burada yaptığı açıklamada, “Yapanlar utansın, hesabını verecekler. Kaldığı yerden devam edecek. Mücadelemize devam edeceğiz. Yanlış bir şey yapmadık. Yanlış yapanlardan hesabını soracağız.” diye konuştu.

Bugün doğum günü olduğunu ve doğum gününde çıktığını ifade eden Dağlı, “Hakimlerimiz sağolsunlar, gördüler adaleti. Yanlış bir şey yapmadık. Herkes dosyada gördü. Bizim devletle, hükümetle bir işimiz yok. Yapanlar utansın.” ifadelerini kullandı.

Emniyet mensupları, daha sonra aileleri ile birlikte cezaevi önünden ayrıldı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Diploma çetesi: 'Sahte kimlikle uyuşturucu taşıdılar'06 Ağustos 2025 Çarşamba 12:24
  • ÖSYM’nin sistemlerinde puan yükseltmişler06 Ağustos 2025 Çarşamba 12:03
  • AKOM'dan İstanbul için fırtına uyarısı06 Ağustos 2025 Çarşamba 11:43
  • Araç sahiplerine iyi haber: İndirim geliyor...06 Ağustos 2025 Çarşamba 11:18
  • Bir kadın cinayeti daha! Adres bu kez Ankara...06 Ağustos 2025 Çarşamba 11:14
  • Açılım süreci komisyonunun adı belli oldu06 Ağustos 2025 Çarşamba 09:52
  • 12 ilde yasa dışı bahis operasyonu06 Ağustos 2025 Çarşamba 09:49
  • Altının hem fiyatı hem sahtesi artıyor06 Ağustos 2025 Çarşamba 09:45
  • TÜMKAD'dan Anıtkabir'e ziyaret05 Ağustos 2025 Salı 14:30
  • İBB yeni temeli attı05 Ağustos 2025 Salı 14:07
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43