• BIST 10372.04
  • Altın 4848.443
  • Dolar 41.3708
  • Euro 48.5126
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 12 °C

Suuçtu'ya ziyaretçi akını

Suuçtu'ya ziyaretçi akını
Her mevsim görsel şölen sunan Suuçtu doldu taştı...

Türkiye’nin sayılı tabiî güzellikleri arasında yer alan Suuçtu şelalesi, her mevsim ziyaretçi akınına uğruyor. 

Bursa haber...     

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 17 kilometre mesafede bulunan ve 38 metreden dökülen şelale, etrafını saran kayın ağaçları ile bütünleşince seyrine doyum olmayan bir manzara oluşturuyor.

Pandemi ve orman yangınlarının sebep olduğu tedbirlere rağmen yoğun ilgi gören Suuçtu Tabiat Parkı ve Şelalesi, sonbaharda kayın, meşe ve çam ağaçlarının oluşturduğu renk cümbüşüyle câzibesini koruyor.

 

Bursa’nın önemli turistik alanlarından biri olan şelalenin de içinde yer aldığı tabiat parkına günü birlik gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, yaz aylarında serinlerken, sonbaharda yeşil ve sarının tonlarıyla bezenip ayrı güzelliğiyle bürünen ağaçların büyüsüne kapılıyor. 

Bisiklet ve yürüyüş yolları ile Suuçtu’nun göz kamaştıran güzelliğini keşfe çıkan yerli ziyaretçilerin yanı sıra şelale, turistlerin, doğaseverlerin ve üniversiteli öğrenci gruplarının uğrak yeri.

Ziyaretçiler yol üzerinde bulunan Muradiyesarnıç Sosyal Merkezinde yemek ve dinlenme ihtiyaçlarını giderebiliyor. 

Modern görünümü ile göz dolduran Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Tesisi özellikle çocuklarında keyifli zaman geçirebileceği şekilde tasarlandı.

Belediyeye ait 10 dönümlük arazi üzerine inşa edilen sosyal tesiste kahvaltı-ızgara salonu, macera parkuru, okçuluk alanı, çocuk trafik eğitim parkuru, açık hava sineması ve çocuk kütüphanesi bulunuyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Tahtalı Mahallesi’nde 3 kaçak yapı yıkıldı11 Eylül 2025 Perşembe 14:52
  • Bursa'nın kurtuluş gururu11 Eylül 2025 Perşembe 14:50
  • Uluslararası 4. Bursa Gastronomi Festivaline Sayılı Günler Kaldı!11 Eylül 2025 Perşembe 14:38
  • Nilüfer’de mektup kültürü konuşuldu11 Eylül 2025 Perşembe 14:32
  • Nilüfer'de su kesintisi11 Eylül 2025 Perşembe 14:26
  • Çiftçiye destek Bursa'ya ödül getirdi11 Eylül 2025 Perşembe 14:22
  • Şahinkaya’da yeni dönem coşkuyla başladı11 Eylül 2025 Perşembe 13:12
  • Bursa'nın kurtuluş coşkusu10 Eylül 2025 Çarşamba 14:28
  • Şadi Özdemir'den kadınlara çağrı09 Eylül 2025 Salı 18:17
  • BTÜ’de üç yeni lisansüstü programı açıldı09 Eylül 2025 Salı 18:03
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43