• BIST 9167.58
  • Altın 4016.841
  • Dolar 38.5383
  • Euro 43.6193
  • Bursa 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Susamam’da şoke eden ayrılık

Susamam’da şoke eden ayrılık
Susamam’da suç duyurusunun ardından ayrılık!

Şanışer ve 17 rapçinin seslendirdiği Susamam şarkısına suç duyurusunda bulunulmasının ardından bir açıklama yapan Defkhan, projeden ayrıldığını açıkladı.

Rapçi Defkhan, Susamam’da ‘gurbet' temalı bölümü seslendirmişti. Defkhan, şarkı hakkında suç duyurusunda bulunulması üzerine Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Defkhan, açıklamasında şöyle dedi:

“Selam dostlar. Susamam adlı parçanın kazandığı siyasi ivme sebebi ile parçadan ve projeden ayrıldığımı belirtmek istiyorum. Açıklamayı bu denli geç yapmamın sebebi, olayı şahsi şova çevirmek istemediğim ve size karşı beslediğim derin saygı ve sevgimdendir.”

DEFKHAN’A TEPKİ GELDİ 

Defkhan’ın bu açıklaması şarkıyı sahiplenen kişileri hayal kırıklığına uğrattı. Kendisine yönelik birçok eleştirinin ardından bir açıklama daha yapan rapçi isim, “Twitter'ın linci meşhur dediler onu da yemek nasip oldu. Çalıştığım için yeni yeni görüyorum olayı. Freni patlamış AS 900 kamyonu gibi gelmişsiniz arkadaşlar. Mevzuyu anlamadan hem de. Ben parçada bulunan arkadaşlarımı seviyorum sadece siyaseti sevmiyorum ve bunu da ilk defa söylemiyorum. Neden sevmediğimi de görüyorsunuz. Birbirinize hakaret etmeyin kırmayın, ben sizi topyekûn seviyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43