• BIST 11340.1
  • Altın 6168.741
  • Dolar 42.7534
  • Euro 50.4491
  • Bursa 11 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 2 °C

Sırrı Süreyya Önder'in gözyaşları...

Sırrı Süreyya Önder'in gözyaşları...

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde canlı bomba saldırısında yaşamını yitiren HDP’li Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan Kılıç’ın cenazeleri HDP il binasının önündeki törenin ardından merkez Nilüfer İlçesi Ataaevler Mahallesi’nde bulunan evlerine götürüldü. Burada helallik alındıktan sonra cenazeler, Şeyh Edebali Camii’ne getirildi. Camiideki törene HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, TBMM Başkanvekili ve Van Milletvekili Yurdusev Özsökmenler, HDP Grup Başkanvekili ve Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken, HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca, Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, Mardin Milletvekili Mithat Sancar ile CHP Bursa Milletvekilleri Ceyhun İrgil, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal, CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, Bursa Abhaz Dernekleri Federasyonu Başkanı Cengiz Koç katıldı.

 

ANNEANNEDEN GÖZYAŞI  

 

Demirtaş ve beraberindekiler Metin Kılıç ve kızı Sinem Kılıç’a taziyede bulundular. Camiye giren vatandaşlar polis ve HDP’liler  tarafından arandı. Ferdene Kılıç’ın annesi Yüksel Turan hem kızının, hem de torunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.  

 

Namaz sırasında Sırrı Süreyya Önder gözyaşlarını tutamazken, Demirtaş, cenaze namazının ardından tabutların taşınmasına yardım etti.  

 

Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan Kılıç’ın cenazeleri Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43