• BIST 12433.5
  • Altın 7094.89
  • Dolar 44.2159
  • Euro 50.9693
  • Bursa 12 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 15 °C

Şenol Güneş: Bursaspor kaptanı bana yalvardı!

Şenol Güneş: Bursaspor kaptanı bana yalvardı!
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'un galibiyetinden sonra açıklama yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'un galibiyete yakın taraf olduğunu belirterek, "Bugün sezon başından beri ilk kez şans yüzümüze güldü." dedi.

Güneş, ligin 11. haftasında Bursaspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün bizim için şans günüydü. İyi oyunculardan kurulu bizden daha iyi oynayan bir takım ile oynadık. Avrupa kupası yorgunluğu da vardı. Top kayıplarımız fazla oldu. Pas yüzdemiz düşüktü. Rakibimizin baskısı ile karşılaştık. Orta sahada top yapamadık. Bunun için Necip'i ikinci yarıda oyuna aldım. İyi bir takımla oynadık. Bursaspor'un iyi oyuncuları var. Kazanmaya çok daha yakın olan onlardı. Bugün sezon başından beri ilk kez şans yüzümüze güldü. Üç puan aldık oyuncularımızı tebrik ediyorum ama umarım bu ders olur. Bursaspor'un da şanssızlığı vardı. Onlara geçmiş olsun diyorum." diye konuştu.

"MEDYA KADRO YAPMAK İSTİYOR"

Bir gazetecinin oyuncu tercihleri ile ilgili sorusu üzerine Güneş, şunları dile getirdi: "Medyadaki arkadaşlarımız oyuncu tercihini yapmış kadro yapmak istiyorlar. Bu yanlış. Tamam yazınızı yazın, eleştirin. Ama oyuncuları tahrik eden yazılara hiç doğru değil. Yakışık almaz. Oyuncuları hakarete varan şekilde yazı doğru değil. Eleştirebilirsiniz. Ama yapılan doğru değil."

"KENDİME YAPILMIŞ SAYARIM"

Güneş, Gökhan Töre'nin Ertuğrul Sağlam ile yaşanan gerginliğin sorulması üzerine, şunları söyledi: "Aralarındaki diyalogu bilmiyorum. Ertuğrul Sağlam, Gökhan'ın hakaret ettiğini söyledi. Gökhan tam tersini söyledi. Farklı şöyler söyleniyor. Bir futbolunun saha içinde yada dışında fark etmez yapacağı saygısızlığı kendime yapmış kabul ederim. Oyuncularımızın büyüklerine karşı daha dikkatli olması lazım."

"SENİN KAPTANIN BANA GELMEK İÇİN YALVARDI"

Şenol Güneş, bir gazetecinin, "Bursaspor'u çalıştırırken 'İstanbul'un havası kirli' demiştiniz. Görüşlerinizde bir değişiklik oldu mu?" şeklindeki sorusuna şu karşılığı verdi: "Ben Bursaspor'u seviyorum, Bursa'yı seviyorum. Ben burada iyi niyetle hizmet ettim. Ben futbol hayatımda en büyük katkıyı Bursaspor'a yaptım. Bugün de bunun meyveleri yeniyor. Beni başka hocalarla karıştırmayın. Bursaspor'u, Bursa'yı seviyorum. Havası da güzel, havası da temiz. Bana atılan küfürler bana hiç dokunmadı. Üzüldüm ama kendim için değil Bursaspor için üzüldüm. Bazı şeyleri açmak istemiyorum. Senin kaptanın bana yalvardı bana gelmek için. Sonra başkanı aradım konuştum. Bunları gündeme getirmek değil niyetim. Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. Güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar. Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er: "Sözlerimin arkasındayım"28 Şubat 2026 Cumartesi 08:48
  • Bursaspor’a PFDK’dan 251 bin TL ceza28 Şubat 2026 Cumartesi 08:45
  • Bursaspor tekrar zirvede!23 Şubat 2026 Pazartesi 08:44
  • Bursaspor ve MKE Ankaragücü iftarda buluştu23 Şubat 2026 Pazartesi 08:31
  • Bursaspor'da tek hedef 3 puan!21 Şubat 2026 Cumartesi 09:01
  • Bursaspor'da hedef Menemen FK20 Şubat 2026 Cuma 10:06
  • Enes Çelik’ten taraftara ve Gökhan Kırdar’a teşekkür16 Şubat 2026 Pazartesi 08:45
  • Gökhan Kırdar ile taraftardan cendere şov!16 Şubat 2026 Pazartesi 08:41
  • Bursaspor Kırklarelispor’u farklı geçti16 Şubat 2026 Pazartesi 08:39
  • Bursaspor'da hedef Kırklarelispor! Hedef 3 puan14 Şubat 2026 Cumartesi 09:39
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43