• BIST 9344.7
  • Altın 4321.813
  • Dolar 39.3959
  • Euro 45.6441
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C

Savaş alanına döndü!

Savaş alanına döndü!
Uludağ Milli Parkı'nda kamp yapan Bursalı dağcılar, geceyi kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan taciz ateşleri altında geçirdi.

Hafta sonunu Uludağ Milli Parklar bölgesinde geçirmek isteyen Bursalı dağcılar, Karagöl kenarında kamp kurdu.

 Zirvenin serinliğinde yıldızların aydınlattığı gece, gölün kenarına gelen kimliği belirsiz kişiler tarafından zehir edildi. 

Bursa Haberleri...

Araçlarındaki projektörü açan kişiler, dağcıların ışıkları söndürmesi için yaptığı ikaza, silahları ile cevap verdi. Peş peşe patlayan silahların ardından geceyi tedirgin ve huzursuz geçirdiklerini ifade eden ULUDAK Başkanı İsmet Şentürk, "Ayrıca Kilimli Göl taraflarından da aralıklarla silah sesleri geliyordu.

Kurdukları masada kendileri silahları ile eğlenirken, biz huzursuz olduk. Sabah ise kim olduğunu bilmediğimiz kişiler tehditkar tavırlarını sürdürdü" dedi.

Şentürk, "Uludağ'a gelen gidenin haddi hesabı yok. Hâlâ ne bir güvenlik, ne bir denetim var. Telefon edip yardım istesen her yerden telefon da çekmiyor. Uludağ Milli Parkının kontrol ve denetime ihtiyacı var. 

Bursa Haberleri...

Yaban hayatı tehdit altında olup, bu kişilerin keyfi davranışlarına terk edilmemelidir. Göller ve çevresindeki konaklama alanlarında yakılan ateşle alpin çayırlar yok olmaktadır. 

Gelenlerin atıkları ile her geçen gün bölge daha fazla kirlenmektedir. Bu sahipsizlik ve denetimsizlik bize yakışmıyor. Yaktıkları ateşten mermi kutularını aldık. Yaklaşık 100 mermi harcanmış. Harcanan mermi sayısı yaşanan olayın vahametini anlatıyor" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa dahil 18 ilde DEAŞ operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:57
  • Bursa şeftalisi sezona dalında 50 lirayla başladı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:40
  • Yavru kedi, trafiği kilitledi16 Haziran 2025 Pazartesi 09:38
  • Bursa'da fuhuş operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:37
  • Büyükşehir’den kırsal kalkınmaya bir destek daha16 Haziran 2025 Pazartesi 09:34
  • Öldürülen kadının paylaşımı yürek burktu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:31
  • 21 Haziran’da dünya İznik’i dinleyecek15 Haziran 2025 Pazar 11:32
  • Islah çalışmaları bir kez daha durduruldu14 Haziran 2025 Cumartesi 11:00
  • Jandarmaya saldıran şahıs tutuklandı14 Haziran 2025 Cumartesi 10:54
  • Özdilek Park'ta yangın paniği!13 Haziran 2025 Cuma 12:25
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43