• BIST 9350.01
  • Altın 4306.958
  • Dolar 39.3689
  • Euro 45.4492
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 14 °C

'Sattıklarını geri alacağız'

'Sattıklarını geri alacağız'
Hüseyin Baş: AKP babalar gibi sattı, biz tek tek geri alacağız...

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Türkiye’nin özelleştirme yoluyla elinden çıkan servetlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

BTP liderinin son örnekleri TAKSAN ve ETİ Gümüş oldu.

Hüseyin Baş Kayseri İncesu’daki TAKSAN ile ilgili olarak şu bilgileri verdi;

“TAKSAN A.Ş. 2003 yılında, yıllık kârı 1.250 milyon $ iken, kasasında 1.8 milyon TL nakdi, 30 milyon $ değerindeki mal varlığı ile 10 milyon $'a satıldı. Geri Alacağız !”

ETİ Gümüş örneği

BTP lideri Hüseyin Baş ETİ Gümüş özelleştirmesiyle ilgili de şu dikkat çekici paylaşımı yaptı; “Eti Gümüş A.Ş. 2004 yılında yıllık 20 milyon $ değerinde gümüş üretimi yapar halde şirkete ait ruhsatlı sahada toplam 12 milyar $’lık rezervi ile 41 milyon $’a Yıldızlar Holding’e satıldı. Geri Alacağız!”

“Sattıklarını geri alacağız”

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş hafta sonu İstanbul’da katıldığı bir programda özelleştirme politikasını eleştirdiği bir konuşma yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı;

“Bugün size söz veriyorum; Cumhuriyetin kazanımı olan hangi fabrika kapatıldıysa tekrar açacağız, Cumhuriyetin kazanımı olan hangi fabrika, işletme satıldıysa geri alacağız, geriye dön marş marş diyeceğiz.” diyen BTP lideri Baş şunları da söyledi; “Cumhuriyetimizin, vatanımızın, milletimizin, toprağımızın altında hangi madenimiz,  hangi kıymetimiz varsa bunu da Türk milleti olarak biz işleteceğiz, size söz veriyorum. Öyle yağma yok; dedelerimiz at üstünde yıllarca savaşacak, kanlarıyla bu toprakları boyayacak, Atatürk çıkacak - derbeder bir ülke, hiçbir şey yok - fabrikasını kuracak, şehirler oluşturacak, ziraatını yapacak, mühendisliklerini yapacak, Amerikalara kaçmış Türk mühendislerini geri getirecek... Sen geleceksin babalar gibi satacaksın! İşte bizim millet olarak bu gaflet uykusundan uyanma vaktimiz geldi.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • FETÖ’nün ROKETSAN imamı yakalandı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:43
  • Dervişoğlu'ndan referandum çağrısı14 Haziran 2025 Cumartesi 11:30
  • Bitkisel zayıflama ilaçları sağlığınız için tehdit14 Haziran 2025 Cumartesi 11:26
  • "Sahte alıcı" çetesi çökertildi14 Haziran 2025 Cumartesi 11:22
  • Bir milyon öğrenci ter dökecek!14 Haziran 2025 Cumartesi 11:15
  • Yumurta üretiminde büyük düşüş!14 Haziran 2025 Cumartesi 10:57
  • Başkanvekili bankamatik memuru çıktı13 Haziran 2025 Cuma 11:45
  • AJet İran seferlerini iptal etti13 Haziran 2025 Cuma 11:30
  • 36 il merkezli yasa dışı bahis operasyonu13 Haziran 2025 Cuma 11:13
  • Dışişleri Bakanlığı saldırıyı kınadı13 Haziran 2025 Cuma 10:49
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43