• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Bursa 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu: Terör, iş dünyasını olumsuz etkiledi

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu: Terör, iş dünyasını olumsuz etkiledi
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Murzioğlu (sağdan üçüncü) Samsun Gazeteciler Cemiyeti genel kurulu sonrası oluşan yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. (KAYNAK:TSO)

SAMSUN (CİHAN)- Türkiye’nin içinde bulunduğu terör olaylarının ister istemez iş dünyasına da olumsuz yansıdığını belirten Samsun TSO Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Basına karşı yapılan olayları da tasvip etmiyoruz. Basın özgür olmalı.” dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Murzioğlu, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu sonrası oluşan yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Murzioğlu, iki ayrı cemiyetin birleşme ve federasyon kurma kararını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Başkan Murzioğlu, ülke gündemi ile ilgili de değerlendirmede bulunarak, özellikle içinde bulunduğumuz sancılı ortam nedeniyle basına büyük görevler düştüğünü söyledi. Murzioğlu, “Sağduyulu olmamız lazım. Burada en büyük görev yine basın olarak size düşüyor. Basına karşı yapılan olayları da tasvip etmiyoruz. Basın özgür olmalı.” dedi.

“İŞ DÜNYASI İSTİKRAR İSTİYOR”

Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma da değinen Başkan Murzioğlu, “İş dünyasının istediği tek şey istikrardır. Ancak böyle bir ortamda istikrarlı olmak zor. Yaşadığımız terör olayları ister istemez iş dünyasına da olumsuz şekilde yansıyor. Ama bilinmelidir ki Türkiye güçlü bir devlet. Bizler aynı kilimin motifleriyiz, desenleriyiz. Millet olarak etle, tırnak gibiyiz. Ayrımız gayrımız yok. Teröre karşı tabiki de tepkimizi göstereceğiz ama tepkimizi ortaya koyarken de provokatif eylemlerden mutlaka uzak durmalıyız. Önümüzde bir seçim var. İnşallah bu seçimde sağlıklı bir hükümet kurulur. İlle de tek parti hükümeti olsun demiyoruz. Koalisyon da olabilir. Ama güçlü bir hükümet olsun. Biz her sorunun üstesinden geliriz, yeter ki birlik beraberlik içinde olalım. Ateşe benzinle değil ateşe su ile gitmek lazım.” uyarısında bulundu.

“KURBAN BAYRAMI İNŞALLAH VESİLE OLUR”

Akan kanın durması için her partinin birbirlerine yardımcı olması gerektiğini ifade eden Başkan Murzioğlu, yaklaşan Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğe vesile olmasını temennisinde bulundu.

Başkan Murzioğlu, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminin talebi üzerine tedarik ettikleri 4x6 metre Türk bayrağını Başkan Mehmet Yazıcı’ya teslim etti. Murzioğlu ayrıca uzun çabalar sonucu iktisadi ticari işletmesini kurarak Samsun TSO’ya üye olduktan sonra tüzel kişilik kazanan Samsun Gazeteciler Cemiyeti'nin Samsun TSO’ya kayıt belgesini de yönetime verdi. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78