• BIST 9078.43
  • Altın 4015.183
  • Dolar 38.5693
  • Euro 43.5054
  • Bursa 12 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 11 °C

Poyrazın Kızları Türkiye 3.sü oldu

Poyrazın Kızları Türkiye 3.sü oldu
Poyrazın kızları, Küçük Kadınlar Türkiye Şampiyonası’ndan 3. oldu

Poyrazın Kızları; 15-19 Mayıs tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Küçük Kadınlar Türkiye Şampiyonası’ndan Türkiye 3.’sü olarak ayrıldı.

Mudanya Belediyespor Kulübü Hentbol Takımı, 15-19 Mayıs tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Küçük Kadınlar Türkiye Şampiyonası’ndan Türkiye 3.’sü olarak ayrıldı.

Grup müsabakalarında Üsküdar ve Aksaray’ı eleyen Poyrazın Kızları, yarı finalde Artvin Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaştı. Müsabakadan 26-18 yenik ayrılan Mudanya Hentbol Takımı, üçüncülük maçında Üsküdar Belediyespor Kulübü ile karşılaştı. Müsabakayı 25-17 kazanan Poyrazın Kızları, Mudanya’ya Türkiye üçüncülüğüyle döndü.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43