• BIST 13410.54
  • Altın 6195.9
  • Dolar 47.5437
  • Euro 54.7505
  • Bursa 21 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 17 °C

Polis memurlarını darp ettiler!

Polis memurlarını darp ettiler!
Bursa'da polisleri darp edenlerden biri tutuklandı.

Bursa Adliyesi'nde dün görülen cinayet davasının tarafları arasında çıkan kavganın ardından polis merkezine ifade vermeye giden iki emniyet mensubu, çıkışta kavgaya karışan sanık yakınlarınca darbedildi. Polis memurlarını darp ettikleri belirlenen 3’ü kadın, 6  şüpheli gözaltına alındı. Olay sonrası dün adliyeye sevk edilen 3 kadın, savcılık tarafından serbest bırakılırken, bugün adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden Tolga Şen tutuklandı,  S.Ş. ve H.D. ise adli kontrolle serbest kaldı.

Bursa haber...

Bursa’nın Yıldırım ilçesi, Yavuzselim Mahallesi'nde 22 Haziran 2018'de, 16 KRJ 73 plakalı otomobille dolaşan Fırat Erdal ve arkadaşlarıyla bazı kişiler arasında kavga çıktı. Silahlı kavgada rastgele açılan ateş sonucu vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Sevda Doğan ve Zübeyde Şen hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Doğan, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından 5 kişi tutuklandı, 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Daha sonra tutuklu sanıklardan ikisi mahkemece tahliye edildi.

Bursa haber...

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Fırat Erdal, Metin Bağcı ve Yusuf Gültekin ile tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Duruşma devam ederken koridorlarda tarafların yakınları arasında gerginlik çıktı, arbedede polis ekiplerine de saldıran taraflar biber gazı sıkılarak dağıtıldı.

BURSADA BIR KADININ OLUMU BIR KADININ DA YARALANMASIYLA SONLANAN OLAYLA ILGILI DAVAYA DEVAM EDILIRKEN TARAFLARIN YAKINLARI ADLIYE KORIDORLARINDA ARBEDE CIKARDI. FOTO BURSA/DHA

Daha sonra olaya karışanlardan biri kadın 3 kişinin ifadeleri alındı. Olaya müdahale eden görevlilerden Adliye Koruma Büro Amirliğinden bir başpolis ile polis memuru, kavganın ardından polis merkezine ifade vermeye gitti. Sanık yakınları, ifade işleminin ardından dışarı çıkan polisleri darbetti. Emniyet güçleri, darp şüphelisi 3'ü kadın 6 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün mahkemeye çıkarılan 3 kadın savcılık tarafından serbest bırakıldı. Darp edilen iki polis, Muradiye Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 3 şüpheli bugün Bursa Adliyesi’ne sevk edildi. Bursa 4. Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan Tolga Şen tutuklandı, S.Ş. ve H.D. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Baba ve kızları ölümden döndü13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:38
  • Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde su kesintisi13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:35
  • Altın Karagöz sahibini buldu13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:34
  • Kontrolden çıkan araçlar refüjde sıkıştı11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:46
  • Kestel’de orman yangını11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:41
  • Bursa'da dehşet: Eşini iple boğarak öldürdü11 Temmuz 2026 Cumartesi 15:00
  • Bursa'da zehir tacirlerine darbe11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:55
  • Mudanya'da aileler birbirine girdi!11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:49
  • Örnekköy kavşağında feci kaza11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:41
  • Bursa'da 24 plajın su kalitesi açıklandı11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43