• BIST 9161.5
  • Altın 4040.898
  • Dolar 38.566
  • Euro 43.7448
  • Bursa 12 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Podyumpark savaş alanına döndü!

Podyumpark savaş alanına döndü!
Galatasaray ve Fenerbahçe derbi maçı öncesi taraftarlar birbirine girdi...

Basketbol Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef takımları arasında oynanacak yarı final maçı öncesi Bursa'da olaylar çıktı.

Bursa haber...  

İki takım taraftarları Podyumpark'ta birbirlerine girdi. Polis ekiplerinin anında müdahalesi ile olaylar büyümeden önlendi.   

Basketbol Türkiye Kupası Bursa'da derbi mücadelesine sahne oluyor.

Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef bu akşam yarı final maçında karşı karşıya gelecek. Kazanan takım adını finale yazdıracak. 

Maç öncesi İstanbul'dan Tofaş Spor Salonu'na gelen taraftarlar hemen karşıdaki Podyumpark'ta eğlenmeye gitti. Ancak burada iki takımın taraftarları arasında gerginlik kavgaya dönüştü.

Sandalye ve bardakların havada uçtuğu kavgaya Bursa Polisi anında müdahale etti. Kavga büyümeden önlenirken, olaya karışan taraftarlar hakkında işlem başlatıldı. 

TIKLA İZLE:OLAYLARA POLİSİN MÜDAHALESİ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43