• BIST 11048.11
  • Altın 4837.717
  • Dolar 41.298
  • Euro 48.7547
  • Bursa 18 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Pembe Top 10 yaşında

Pembe Top 10 yaşında
Pembe Top 10’uncu yılında Cansu Dere’nin elinden havalandı...

Türkiye’de meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, 10’uncu kez sahaya indi.

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi başarılı oyuncu Cansu Dere oldu. 12 Ekim 2023’te oynanan Anadolu Efes SK – Real Madrid karşılaşmasında Pembe Top, hayat kurtaran erken tanı mesajını kadınlara bir kez daha hatırlattı. Anadolu Efesli sporcuların, projenin 10’uncu yılına özel hazırlanan forma ile sahaya çıktığı maç, Cansu Dere’nin Pembe Top ile yaptığı hava atışı ile başladı.

HAVA ATIŞ GÖRÜNTÜLERİ VE RÖPORTAJ AYRICA PAYLAŞILACAKTIR.

Tüm dünyada her yıl 2 milyonu aşkın kadına meme kanseri tanısı konuyor ve meme kanseri her 8 kadından birini etkiliyor. Erken tanı meme kanseri tedavisinin başarısını etkileyen unsurların başında geliyor. Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen Pembe Top Sahada projesi, kadınların erken tanı farkındalığı kazanabilmesine destek olmak için bu yıl 10’uncu kez hayata geçirildi.

Anadolu Efesli sporcular özel forma ile sahaya çıktı

Her yıl “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olarak anılan Ekim ayında tekrarlanan projenin bu yılki gönüllü destekçisi başarılı oyuncu Cansu Dere, 12 Ekim 2023 tarihinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Pembe Top ile yaptığı hava atışıyla başlattı. Anadolu Efesli sporcular, projenin 10’uncu yılına özel olarak hazırlanan forma ile maça çıktı.

Cansu Dere kadınları sağlıklarının takipçisi olmaya davet etti

Bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Pembe Top Sahada projesine destek verdiği için mutluluğunu dile getiren başarılı oyuncu Cansu Dere, “Tüm dünyada her yıl 2 milyonu aşkın kadına meme kanseri tanısı konuyor. Tüm kanserler içinde meme kanseri Türkiye’de kadınlarda en çok görülen tür. Meme kanseri her 8 kadından birini etkiliyor ama erken tanı tedavi başarısında hayati rol oynuyor” dedi.

Pembe Top Sahada projesi ile kadınları sağlıklarının takipçisi olmaya davet edebilme şansı olduğu için çok heyecanlı olduğunu paylaşan Cansu Dere, “En kıymetli varlığımız, sağlığımız ve onu korumak için yapabileceğimiz birçok şey var. Kadınlar için özellikle 40 yaşından sonra yılda bir kez mamografi çektirmek ve doktor kontrolüne gitmek bunların başında geliyor. Tüm kadınları basit ama hayat kurtaran bu adımı atmaya ve sevdikleri kadınları da teşvik etmeye çağırıyorum” diye konuştu.

Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Basit kontroller ile prostat kanserinden korunun16 Eylül 2025 Salı 10:38
  • Okullar açıldı, virüs alarmı çaldı!15 Eylül 2025 Pazartesi 12:28
  • Beyin, umudunu kaybetmeyene yardım ediyor!15 Eylül 2025 Pazartesi 12:23
  • Gece terlemelerine dikkat!15 Eylül 2025 Pazartesi 12:15
  • Emekli öğretmen taşlara 'fısıldıyor'15 Eylül 2025 Pazartesi 11:58
  • 'Japon Kuklası' Keçiören’de sahne aldı15 Eylül 2025 Pazartesi 10:57
  • Lenfomada erken teşhis hayat kurtarır15 Eylül 2025 Pazartesi 09:59
  • Beslenme çantası için doğru seçimler12 Eylül 2025 Cuma 17:35
  • Aşırı ödev kaygı sebebi!12 Eylül 2025 Cuma 17:28
  • Prostat kanserinde en güncel 4 tedavi!12 Eylül 2025 Cuma 17:00
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43