• BIST 9078.43
  • Altın 3978.203
  • Dolar 38.4439
  • Euro 43.5359
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C

Pazar yerine intihar saldırısı!

Pazar yerine intihar saldırısı!
Nijerya'daki saldırıda 27 kişi öldü
Nijerya'da, Boko Haram terör örgütü tarafından düzenlenen intihar saldırısında en az 27 vatandaşın hayatını kaybettiği açıklandı.
 
Nijerya'nın kuzeydoğusunda, Borno eyaletinin en büyük şehri ve başkenti olan Maiduguri yakınlardaki Konduga köyünde, bir pazar yerinde patlama meydana geldi. Kadın intihar bombacısının gerçekleştirdiği belirtilen saldırıda 27 kişi öldü, 83 kişi yaralandı.
 
Aynı gün içinde, yakınlardaki bir mülteci kampının kapısında iki intihar bombacısı daha kendini patlattı. Acil servis yetkilileri bu patlamada teröristler dışında ölen olmadığını, ancak yaralılar olduğunu belirtti.
 
Maiduguri kenti, Nijerya hükümet güçleri ile Boko Haram terör örgütünün sıklıkla çatıştığı bölgede yer alıyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43