• BIST 10972.63
  • Altın 4443.862
  • Dolar 40.6565
  • Euro 47.3647
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Özgecan'ın sanığı Altındöken'in eşi: Eşimden 6 yıl boyunca şiddet gördüm

Özgecan'ın sanığı Altındöken'in eşi: Eşimden 6 yıl boyunca şiddet gördüm
ADANA - Özgecan Aslan cinayetinin duruşması Tarsus Adliye Sarayı´nda devam ediyor. Duruşmada tanık olarak sanık Suphi Altındöken´in eşi Neslihan Altındöken telekonferans sistemiyle dinlendi. Du

ADANA - Özgecan Aslan cinayetinin duruşması Tarsus Adliye Sarayı'nda devam ediyor. Duruşmada tanık olarak sanık Suphi Altındöken'in eşi Neslihan Altındöken telekonferans sistemiyle dinlendi. Duruşmaya Adana Adliyesi'nden telekonferansla bağlanan Neslihan Altındöken, altı yıl boyunca eşinden sürekli şiddet gördüğünü ancak hep sustuğunu söyledi.

Olay günü eşinin kendisine nöbette olacağını söylediğini ifade eden Altındöken, cep telefonunu daha sonra iki mesaj atarak gelemediğini söylediğini vurguladı. Eve geldiğinde ise eşinin yüzünün tırtıklanmış, ellerinde de kan izleri olduğunu farkettiğini belirten Altındöken, "Eşimin bu durumuna alışıktım. Bir hafta öncesinde de böyle eli kanlı eve gelmişti. Evde yüzünü yıkadı, üzerinde siyah kazak, siyah pantolon vardı. Bu elbiseleri çamaşır makinasının önüne attı. Benim de aklıma gelmedi, yıkadım. Ellerinde kan vardı ama elbiselerinde hiç kan görmedim. Kıyafetlerinde bir yırtık da yoktu. Onun çamaşırlarını kendi çamaşırlarımızla makineye attım. Kayın babam araç kılıflarını kendisi makinaya atı. Kılıflar beyazdı ama üzerinde kan görmedim. Sonra Fatih'in yanına gittiğini söyledi. Ben ne yapıyorsun diye sorduğumda, 'Hastaneye götürüyorum, ufak bir olay' dedi. Sonra mesajlaştık. Gece, 'Merak edilecek bir şey yok' dedi. Sabah 07.00 gibi eve geldi. 'Hiç mi kavgan bitmez' demem üzerine, 'Üzerime gelme' dedi." diye konuştu.

Eşi ile altı yıl boyunca sürekli sorunlar yaşadığını ve sürekli eşinden şiddet gördüğünü anlatan Altındöken, "Darp edildim. Çok mağdurum. Ancak cinnet hallerinden hep korkmuşum, bir evladım var. Altı yıl boyunca çok çektim ama hep sustum, hep sustum." ifadelerini kullandı. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43