• BIST 10972.63
  • Altın 4443.862
  • Dolar 40.6565
  • Euro 47.3647
  • Bursa 31 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 33 °C

Osmangazi Belediyesine fuhuş tepkisi

Osmangazi Belediyesine fuhuş tepkisi
Aydın: "Belediye kapısının önüne sahip çıkmalıdır"
Bursa Osmangazi Belediye binası önünde geceleri fuhuş pazarlığı yapıldığına dikkat çeken MHP Osmangazi grup sözcüsü ve Osmangazi Belediyesi Meclis üyesi Cemil Aydın gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi.
 
Sosyal paylaşım sitesi üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yapan Aydın ; "Osmangazi Belediyesi kapısının önüne sahip çıkmalıdır" dedi.
 
Aydın Açıklamasında: "Osmangazi Belediye Başkanlığı 24 saat kapısının önüne sahip çıkmak zorundadır. Osmangazi Belediye Binası giriş kapısı önünde yaşanan her türlü fuhuş pazarlığı utanç vericidir. Emniyet Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğümüzün ortaklaşa çabaları neticesinde bu yapılanmaya acilen son verilmelidir." diye konuştu.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43