• BIST 12433.5
  • Altın 6376.22
  • Dolar 43.2691
  • Euro 50.1652
  • Bursa 5 °C
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 3 °C

Önleminizi alın!

Önleminizi alın!
Buski'den yapılan açıklamada 19 Ekim Pazartesi günü su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Buski'den yapılan açıklamada: "Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer İlçesi’nde, 19 Ekim Pazartesi günü su kesintisi uygulanacaktır.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; altyapı çalışmaları nedeniyle, Nilüfer İlçesi Üçevler Mahallesi ve civarında, 19 Ekim Pazartesi günü, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı."denildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43