• BIST 10924.53
  • Altın 5500.378
  • Dolar 42.2193
  • Euro 48.8226
  • Bursa 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 4 °C

Okul müdürü ek ders parasını kermese bağışladı

Okul müdürü ek ders parasını kermese bağışladı
SAMSUN - Samsun´un Bafra ilçesinde faaliyette bulunan Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Aile Birliği tarafından okulda eğitim gören öğrencilere destek amacı ile kermes düzenlendi. Okul müdürü

SAMSUN - Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyette bulunan Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Aile Birliği tarafından okulda eğitim gören öğrencilere destek amacı ile kermes düzenlendi. Okul müdürü ek ders parasını kermese bağışladı.

Hacınabi Mahallesi Ekmekçi Sokak'ta açılan kermeste açılış konuşmasını yapan Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Mustafa Yiğit, "Velilerimizin hepsi bu yılki kermesimizi başta rahmetli öğrenci velimiz merhum Menderes abimiz ve bizim için düzenlemek istediklerini söylediler. Bu duygulu ve anlamlı kermese katılmanız bizleri gururlandırmıştır. Bu kermesi hazırlayan ilk başta okul aile birliğine ve velilerimize teşekkür ediyor, göstermiş oldukları emek ve çabalardan dolayı hepsini yürekten alkışlıyorum. Kermesimize katkıda bulunanlara da ayrıca şükranlarımızı sunuyorum. Ben de bu kermese bir katkı yapmak istiyor ve almış olduğum ek ders ücretimi kermesimize bağışlıyor ve Okul Aile Birliği Başkanımız Aysun Demir'e takdim ediyorum." dedi.

Açılışa AK Parti Samsun milletvekili adayı Kamurran Özden ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de katıldı. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43