• BIST 9078.43
  • Altın 4076.65
  • Dolar 38.4895
  • Euro 43.7078
  • Bursa 9 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 17 °C

O dava başladı

O dava başladı
Ömer Halisdemir davası başladı
15 Temmuz'daki hain darbe girişimi gecesinde, darbecileri durduran Ömer Halisdemir'i şehit eden zanlıların yargılanması Ankara Sincan'da başladı.
 
Ömer Halisdemir davası başladı
 
15 Temmuz gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı önünde darbeci general Semih Terzi’yi öldüren ve o gecenin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir’i şehit edenlerin yargılanması başladı. Saat 10:00’da başlayan ve Ankara 4. Ağır Ceza Mehkemesi’nde görülen davada Ömer Halisdemir’in katil zanlısı 18 sanık hakim önüne çıktı.
 
1 NUMARALI SANIK ŞAHİN
 
Davada, 1 numaralı sanık; Semih Terzi’nin koruması Fatih Şahin. Mihral Atmaca için ise Ömer Halisdemir’i şehit eden son kurşunu sıktığı için diğer sanıklardan bir fazla müebbet hapis cezası isteniyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43