• BIST 9350.01
  • Altın 4296.514
  • Dolar 39.3846
  • Euro 45.5998
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 11 °C

Nilüfer'de Cumhuriyet seli...

Nilüfer'de Cumhuriyet seli...
Bursalılar, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle yürüdü...
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü'ne yüz binlerce kişi katıldı. Coşkulu geçen yürüyüşe, Kıraç konseriyle son buldu.
 
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda toplanan Bursalılar, ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle ile Cumhuriyet için yürüdü.
 
Acıbadem Kavşağı'nda başlayan yürüyüşe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ile CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Dr. Ceyhun İrgil de katıldı.
 
Hastane Alanı'nda tamamlanan yürüyüşün ardından meydandaki kutlamalara geçildi.
 
 
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüferlilere teşekkür ederek, "Bir kez daha Cumhuriyetimize sevgimizi, bağlılığımızı gösterdik. 200 binin çok üzerinde Cumhuriyet’e sahip çıkan vatandaşımızla alanlara sığmadık. Yaşasın Cumhuriyetimiz! En büyük bayramımız kutlu olsun. Böyledir bizim sevdamız." ifadelerini kullandı.
 
 
nilufer-001.jpg
 
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, alanı dolduran Cumhuriyet sevdalılarına seslendi. Cumhuriyet Bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Mustafa Bozbey, "Doğum günümüz, kutlu olsun. Özgürlüğümüz kutlu olsun. Varlık nedenimiz, her şeyimiz, Cumhuriyetimiz kutlu olsun." dedi.
 
 
Cumhuriyete bugün her zamankinden daha fazla sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Bozbey, "Cumhuriyetimizin değerlerine el uzatanlar olabilir.Karamsarlığa kapılabiliriz, ya da bir an bile olsa umudumuzun alevi sönmeye yüz tutabilir.Ama hayır, sen varsın, o var, biz varız. Biz, hepimiz, umudumuzu harç yapacağız, Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacağız. Cumhuriyette ısrar, özgürlükte ısrardır.Bu ısrardan, bu umuttan, asla vazgeçmeyeceğiz.Cumhuriyetimizin değerlerine kıymet vermeyenlere dimdik bir bakış atacağız. Atatürk'ün dediği gibi, 'Güneşin doğuşunu gördüğümüz gibi, mazlum ulusumuzun da uyanışını, kurtuluşunu göreceğiz." diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa dahil 18 ilde DEAŞ operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:57
  • Bursa şeftalisi sezona dalında 50 lirayla başladı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:40
  • Yavru kedi, trafiği kilitledi16 Haziran 2025 Pazartesi 09:38
  • Bursa'da fuhuş operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:37
  • Büyükşehir’den kırsal kalkınmaya bir destek daha16 Haziran 2025 Pazartesi 09:34
  • Öldürülen kadının paylaşımı yürek burktu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:31
  • 21 Haziran’da dünya İznik’i dinleyecek15 Haziran 2025 Pazar 11:32
  • Islah çalışmaları bir kez daha durduruldu14 Haziran 2025 Cumartesi 11:00
  • Jandarmaya saldıran şahıs tutuklandı14 Haziran 2025 Cumartesi 10:54
  • Özdilek Park'ta yangın paniği!13 Haziran 2025 Cuma 12:25
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43