• BIST 13779.39
  • Altın 6659.71
  • Dolar 47.6791
  • Euro 55.1258
  • Bursa 27 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 33 °C

Nilüfer Belediyesi mahalleler inceledi

Nilüfer Belediyesi mahalleler inceledi
Nilüfer Belediyesi’nden mahallelerde yerinde inceleme

Nilüfer Belediyesi yönetim ekibi, mahalle muhtarlarından gelen talep ve öneriler doğrultusunda başlattığı saha ziyaretlerine devam ediyor. Sorunları yerinde tespit eden ekipler, mahallelerin ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmeyi hedefliyor.

 

Nilüfer Belediyesi, kent genelinde hizmet kalitesini artırmak ve mahalle sakinlerinin taleplerine doğrudan yanıt vermek amacıyla saha turlarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Emre Karagöz, Zerrin Güleş, Mahmut Demiröz ve Sinan Sarıbal ile ilgili birim müdürleri, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek altyapıdan çevre düzenlemesine kadar pek çok konuyu sahada inceledi.

 

İhtiyaçlar yerinde tespit edildi

Yönetim ekibi ziyaretler doğrultusunda Gökçe, Gölyazı, Fadıllı, Başköy, Akçalar, Çamlıca, Konak, Üçevler, Kültür, Tahtalı, 30 Ağustos Zafer, Kayapa ve Hasanağa mahallelerini inceledi.

 

Saha mesaisinde; 30 Ağustos Zafer Mahalle Muhtarı Halil Özçoban, Akçalar Mahalle Muhtarı Salih Avcil, Başköy Mahalle Muhtarı Recep Uslu, Çamlıca Mahalle Muhtarı Hasan Serçe, Fadıllı Mahalle Muhtarı Nail Gülmez, Gökçe Mahalle Muhtarı Necmettin Atış, Gölyazı Mahalle Muhtarı Mustafa Cihanoğlu, Hasanağa Mahalle Muhtarı Rüstem Kartoğlu, Kayapa Mahalle Muhtarı Ali İhsan Dengiz, Konak Mahalle Muhtarı Hale Çağan, Kültür Mahalle Muhtarı Keziban Pehlivan, Tahtalı Mahalle Muhtarı Hüseyin Kahya ve Üçevler Mahalle Muhtarı Sibel Uzun ile görüşüldü. Muhtarların ilettiği öncelikli talepler kayıt altına alınırken, çözüme yönelik adımlar da yerinde planlandı.

 

Ziyaretleri değerlendiren Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz, "Nilüfer’i ortak akılla yönetmek için mahallelerimizin sesi olan muhtarlarımızla sürekli temas halindeyiz. İhtiyaçları masa başında değil, bizzat sahada muhtarlarımızla birlikte inceleyerek en doğru çözümleri üretmeyi hedefliyoruz. Kentimizin her noktasında yaşam kalitesini yükseltmek adına saha mesaimize kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İznik'te 70 milyon yıllık fosil bulundu!09 Ağustos 2026 Pazar 14:04
  • Kestel’de yollar yenilenip genişletiliyor09 Ağustos 2026 Pazar 14:04
  • Türkiye’de bulunmayan araçlar Bursa’da yenileniyor09 Ağustos 2026 Pazar 13:53
  • Tarihi Arapşükrü Sokağı’nda kavga!09 Ağustos 2026 Pazar 13:52
  • Bursa’da huzur uygulaması: 21 aranan şahıs yakalandı!09 Ağustos 2026 Pazar 13:50
  • Binlerce kişi meteor yağmuru için toplandı09 Ağustos 2026 Pazar 13:49
  • Karacabey'de yangın paniği!08 Ağustos 2026 Cumartesi 23:55
  • Bursa'da araçta yangın!08 Ağustos 2026 Cumartesi 16:16
  • Mustafa Keser'den kahkaha ve müzik dolu gece08 Ağustos 2026 Cumartesi 15:57
  • Bursa'da Tarihi Eser Pazarlığına Baskın07 Ağustos 2026 Cuma 21:40
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43