• BIST 9311.88
  • Altın 4357.063
  • Dolar 39.4
  • Euro 45.3763
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Netanyahu'nun eşi kuaförde mahsur kaldı

Netanyahu'nun eşi kuaförde mahsur kaldı
“Eşim Sara'yı tehdit ve taciz ediyorlar”...

İsrail'in başkenti Tel Aviv’de hükümetin yargı reformuna karşı gerçekleştirilen protesto sırasında Başbakan Binyamin Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu kuaförde mahsur kaldı. Göstericilerin topladığı kuaförün önüne takviye polis gönderildi. Sara Netanyahu kuaförden saatle sonra tahliye edilebildi.   

İsrail'in başkenti Tel Aviv’de hükümetin yargının yetkilerini kısıtlayan düzenlemesine karşı gerçekleştirilen protestolarda tansiyon yükseldi. Yüzlerce gösterici Başbakan Binyamin Netanyahu’nun eşi Sara Netanyahu’nun protesto sırasında bulunduğu Kikar HaMedina Plaza’daki kuaförün önünde toplandı. İsrail bayrağı açan göstericiler sloganlar atarken, Sara Netanyahu içeride mahsur kaldı. Bölgeye çok sayıda takviye polis sevk edildi. Polislerin güç kullanarak göstericileri kuaföründen önünden  uzaklaştırmasıyla Sara Netanyahu saatler sonra tahliye edildi. 

“Eşim Sara'yı tehdit ve taciz ediyorlar” 

Binyamin Netanyahu eşi mahsur kaldığı sırada sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Anarşistler (Yair) Lapid'in liderliğinde kırmızı çizgileri aşmaya devam ediyor. Şu anda eşim Sara'yı tehdit ve taciz ediyorlar. Lapid'i ve muhalefeti buna bir an önce son verilmesi ve benzeri görülmemiş bu rezil eylemi kınamaları çağrısında bulunuyorum” ifadelerini kullandı. Binyamin Netanyahu daha sonra polis korumasıyla kuaförden çıkarılan eşiyle birlikte fotoğraflarını paylaşarak, “Sevgili eşim Sara’nın sağ salim ve zarar görmeden eve döndüğüne evindim. Anarşi durmalı” dedi. 

TIKLA İZLE: KUAFÖRÜN ÖNÜNDEKİ GÖSTERİDEN DETAY

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ABD'nin İran'a saldırı planları hazır10 Haziran 2025 Salı 23:24
  • Trump ve Netanyahu telefonda görüştü10 Haziran 2025 Salı 09:58
  • Madleen gemisi limana ulaştı10 Haziran 2025 Salı 09:57
  • Trump 12 ülkeye ABD’ye giriş yasağı koydu05 Haziran 2025 Perşembe 11:23
  • Putin: "Kiev rejimi terör örgütüne dönüşüyor"04 Haziran 2025 Çarşamba 17:31
  • İngiltere’den Ukrayna’ya 100 bin dron04 Haziran 2025 Çarşamba 11:51
  • Elon Musk'tan Trump'ın vergi tasarısına: "İğrenç bir rezalet"04 Haziran 2025 Çarşamba 11:27
  • Rusya’dan Ukrayna genelinde hava saldırısı02 Haziran 2025 Pazartesi 10:18
  • İsrail yine Suriye'yi vurdu31 Mayıs 2025 Cumartesi 11:40
  • ABD-Çin gerilimi tırmanıyor31 Mayıs 2025 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43