• BIST 11456.34
  • Altın 5909.923
  • Dolar 42.6837
  • Euro 50.2005
  • Bursa 2 °C
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 1 °C

Mutfaktan gelen koku uçağı indirdi

Mutfaktan gelen koku uçağı indirdi

 Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Paris seferini yapmak üzere havalanan yolcu uçağı, mutfaktan gelen koku nedeniyle geri döndü.

THY'nin TK1817 sefer sayılı yolcu uçağı, İstanbul-Paris seferini yapmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan havalandı. Çok geçmeden uçuş görevlileri, uçağın mutfağından koku geldiğini fark etti. Durum kaptan pilota bildirildi. Kaptan pilot da durumla ilgili olarak Sabiha Gökçer Havalimanı kontrol kulesini bilgilendirdi.

Kule kontrolörü, kaptan pilota Sabiha Gökçen Havalimanı'na dönmelerini istedi. Tedbiren inmesine karar verilen uçak, sorunsuz şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Yolcuların tahliye edilmesinin ardından uçakta, özellikle mutfak bölümünde kontrol yapılacağı, yolcuların da gecikmeli olarak Paris'e gönderileceği belirtildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43