• BIST 14473.42
  • Altın 7209.37
  • Dolar 48.1023
  • Euro 56.2326
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C

Müftü Güven: Camiler insanların kurtuluşuna vesile olduğu yerlerdir

Müftü Güven: Camiler insanların kurtuluşuna vesile olduğu yerlerdir
Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, imamlarla bir araya gelerek, tebliğ ve irşat programlarını artırarak çalışmalarını önerdi ve “Camiler insanların kurtuluşa vesile olduğu yerlerdir.” dedi.

KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, imamlarla bir araya gelerek, tebliğ ve irşat programlarını artırarak çalışmalarını önerdi ve “Camiler insanların kurtuluşa vesile olduğu yerlerdir.” dedi.

Sarız ve Pınarbaşı ilçesinde müftülükleri ziyaret eden Kayseri İl Müftüsü Güven, imamlarla bir araya geldi. Düzenlenen tanışma toplantısında konuşan Müftü Güven, “Tebliğ ve İrşat programlarımızı artırarak çalışmalıyız. Din görevlileri olarak birbirimize yardımcı olmalıyız. Camiler insanların kurtuluşa vesile olduğu yerlerdir.” dedi. Din görevlilerinden din hizmetlerini yürütürken karşılaşılan problemleri dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Müftü Güven, Sarız İlçe Müftüsü Süleyman Yavuz ve Pınarbaşı İlçe Müftü Vekili Şef Ramazan Paksoy ile bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43