• BIST 13458.1
  • Altın 6174.48
  • Dolar 47.4686
  • Euro 54.7711
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Mudanyalılar sahile hasret kaldı!

Mudanyalılar sahile hasret kaldı!
Mudanyalılar bu yıl da sahil yüzü göremedi.
BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli 2015 yılında atılan ancak yapımı yılan hikayesine dönen Mudanya Sahil Projesi nedeniyle Mudanyalılar bu yıl da sahil yüzü göremedi. Başladığından bu yana tam üç yaz sezonu şantiye sahasında geçiren Mudanyalılar, sahil kenti Mudanya’ya bu değerin geri verilmesini istiyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yine söylüyoruz yapamıyorsanız verin, yapalım. Yeter ki Mudanyalı hemşerilerimiz sahiline kavuşsun” dedi.
 
HAYRİ TÜRKYILMAZ OLAYBURSA ile ilgili görsel sonucu
 
Mudanya’da Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Sahil Düzenleme Projesi nedeniyle Mudanyalılar bir yazı daha sahilsiz geçirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli 2015 yılında atılan ancak yapımı yılan hikayesine dönen Mudanya Sahil Projesi inşaatı bu yıl da bitirilemedi. Büyükşehir Belediyesi’nin Sahil Projesi tabelada kaldı. Sahile yerleştirilen “Bursa’nın Sahilleri Büyükşehir’le güzelleşiyor” yazılı tabelanın altında ise bozuk yollar, konteynırlar, demir yığınları ve şantiye sahası bulunuyor. Sahil şeridindeki çalışmalar nedeniyle mağdur olan esnaf, sahil kenti Mudanya’ya bu değerin geri verilmesini istiyor.
 
“ VERİN YAPALIM”
 
Esnaf ve vatandaşların daha fazla mağdur olmasına izin vermeyeceklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe genelinde yaptırılan anket çalışması sonucuna göre, Mudanyalıların çözüm beklediği en önemli sorunun Sahil Projesi olduğunu dile getirdi. Projenin bitirilmesi için Büyükşehir’den ümidi kesen Mudanyalıların çareyi Mudanya Belediyesi’nde gördüğünü kaydeden Türkyılmaz, “Defalarca söyledik. Bitmesi için maddi manevi her türlü desteği veririz dedik. Olmadı, yapamıyorsanız verin, biz yapalım da dedik. Bana yazıyla yetki verin, meclis kararıyla yetki verin, ilçe sınırları içerisinde Büyükşehir’in yapması gereken her şeyi yapmaya hazırım. İddialıyız, biz bu işi en kısa sürede yaparız” diye konuştu.
 
 
ÖNCE TENEKE ŞİMDİ DE KONTEYNER
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifasının ardından yaşanan siyasi belirsizlik nedeniyle Mudanya’nın daha fazla zarar görmemesini istediklerini dile getiren Başkan Türkyılmaz, “İnsanların denizi görme özgürlüğü önceden teneke manzarasıyla engellendi şimdi de konteyner manzaralı oldu. Umuyoruz ki yeni yönetim, kaplumbağa hızıyla bitirilmeye çalışılan düzenlemenin Bursa için ne kadar önemli olduğunun farkına varır. Umarız ki önümüzdeki yaz, Mudanyalı hemşerilerimiz ve Mudanya sahillerimiz bu çirkin görüntüyü yaşamasın” diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Baba ve kızları ölümden döndü13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:38
  • Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde su kesintisi13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:35
  • Altın Karagöz sahibini buldu13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:34
  • Kontrolden çıkan araçlar refüjde sıkıştı11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:46
  • Kestel’de orman yangını11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:41
  • Bursa'da dehşet: Eşini iple boğarak öldürdü11 Temmuz 2026 Cumartesi 15:00
  • Bursa'da zehir tacirlerine darbe11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:55
  • Mudanya'da aileler birbirine girdi!11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:49
  • Örnekköy kavşağında feci kaza11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:41
  • Bursa'da 24 plajın su kalitesi açıklandı11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43