• BIST 9312.97
  • Altın 4314.018
  • Dolar 39.3962
  • Euro 45.7185
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C

Mudanya'da Türkyılmaz sevinci

Mudanya'da Türkyılmaz sevinci
Hayri Türkyılmaz, zaferini Mudanyalılarla kutladı...

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ali Narin Demirtaş’ın ardından 42 yıl aradan sonra Mudanya’nın iki dönem üst üste seçilen belediye başkanı oldu. Zaferini Mütareke Meydanı’na akın eden Mudanyalılarla kutlayan Başkan Türkyılmaz, “Mudanya’da güzel şeyler olmaya devam edecek.” dedi. 

Bursa haber...

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yüzde 53,45 oy oranıyla iki dönem üst üste seçilme başarısını gösterdi. Ali Narin Demirtaş’ın ardından Mudanya’nın iki dönem üst üste seçilen belediye başkanı olan Hayri Türkyılmaz, zaferini Mudanyalılarla birlikte kutladı. Sandıkların açılması ve ilk sonuçların açıklanmaya başlamasıyla birlikte Başkan Türkyılmaz’ın seçim ofisine akın eden Mudanyalılar, başarıyı büyük bir coşkuyla kutladı.

Bursa haber...

Mütareke Meydanı’nı dolduran Mudanyalılar, hep bir ağızdan “Mudanya yanılmaz, Hayri Türkyılmaz” sloganları attı. 
Sevincini Mudanyalılarla paylaşan Başkan Türkyılmaz, konuşmasına “Bugün sizi dünden daha çok seviyorum. Yarın bugünden daha çok sevmeye devam edeceğim” diyerek başladı. 

Hesap verebilen, kaynaklarını etkin kullanan, tertemiz bir yönetim anlayışıyla, adil, tarafsız, kimsenin ötekileştirilmediği bir Mudanya’yı yaratmış olmanın gururunu yaşadığını belirten Başkan Türkyılmaz, üreten, ürettiğini halkıyla paylaşan etkin belediye yönetimini, 5 yıllık “yatırım” temasıyla taçlandırmak üzere yola çıktıklarını söyledi.

Başkan Türkyılmaz, “30 Mart 2014’te doğan barış, kardeşlik, insanlık, sevgi, huzur, mutluluk, Cumhuriyet ve Mustafa Kemal güneşi Mudanya’da batmayacak dedik.

Hiç kimseyi ötekileştirmedik, kimsenin hakkını çiğnemedik. Adaletten yana durduk. İkinci dönemimde de doğruluktan, dürüstlükten ve ahlaklılıktan ayrılmayacağız. Oy versin vermesin, sevsin sevmesin herkesin hakkını koruyacağız. Gece gündüz sizin için çalışmaya devam edeceğiz.  Mudanya’da herkes Mudanya ile gurur duymaya devam edecek”  diye konuştu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa dahil 18 ilde DEAŞ operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:57
  • Bursa şeftalisi sezona dalında 50 lirayla başladı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:40
  • Yavru kedi, trafiği kilitledi16 Haziran 2025 Pazartesi 09:38
  • Bursa'da fuhuş operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:37
  • Büyükşehir’den kırsal kalkınmaya bir destek daha16 Haziran 2025 Pazartesi 09:34
  • Öldürülen kadının paylaşımı yürek burktu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:31
  • 21 Haziran’da dünya İznik’i dinleyecek15 Haziran 2025 Pazar 11:32
  • Islah çalışmaları bir kez daha durduruldu14 Haziran 2025 Cumartesi 11:00
  • Jandarmaya saldıran şahıs tutuklandı14 Haziran 2025 Cumartesi 10:54
  • Özdilek Park'ta yangın paniği!13 Haziran 2025 Cuma 12:25
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43