• BIST 10479.27
  • Altın 4851.667
  • Dolar 41.2834
  • Euro 48.3412
  • Bursa 30 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 23 °C

Mimar Ece Gürel’in hastanede kalbi durdu

Mimar Ece Gürel’in hastanede kalbi durdu
Belgrad Ormanı’nda yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ve 3 gün sonra sağ olarak bulunan Ece Güler'in tedavi sırasında kalbi durdu.

Belgrad Ormanı’nda yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ve 3 gündür aranan 36 yaşındaki Ece Gürel, dün gece saatlerinde elbiselerinin bulunduğu alandan 2 kilometre ötede sağ olarak bulundu.

Uyur vaziyette bulundu

Gürel’in orman içindeki bir dere kenarında uyur vaziyette arama kurtarma ekipleri tarafından bulunduğu öğrenildi. Hafif yaralı olarak bulunan Ece Gürel olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sabah saatlerinde kalbi durdu

Tedavisinin Maslak Acıbadem Hastanesinde devam ettiği Ece Gürel’in sabah saatlerinde kalbinin durduğu ve hayata döndürmek için çaba sarf edildiği öğrenildi.

Öte yandan, Gürel’in tedavisi Yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43