• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

MHP'li Türker: Türk milleti gereken cevabı verecek

MHP'li Türker: Türk milleti gereken cevabı verecek
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker, “Tarihinde nice sıkıntıları ve zorlukları aşan aziz milletimiz bu sıkıntıları ve zorlukları da aşacak ve tüm hainlere gereken cevabı verecektir” dedi.

KÜTAHYA (CİHAN)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker, “Tarihinde nice sıkıntıları ve zorlukları aşan aziz milletimiz bu sıkıntıları ve zorlukları da aşacak ve tüm hainlere gereken cevabı verecektir.” dedi.

İl Başkanı Mehmet Ali Türker yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "Son günlerde ülkemizin en sıkıntılı günlerden geçtiği milletimiz tarafımızdan bilinmektedir. Karanlık, belirsiz günlerin içine hızlı bir şekilde çekildiği gözlenmektedir. Toplumda huzurun kalmadığı, ayrıca ekonomik bunalım içine doğru çekilen bir sarmal içindeyiz. İstikrar kalmamış, siyasi çalışmalarda art niyetlerin, oyunların döndürüldüğü, güven ortamının yok edildiği, insanların ötekileştirildiği bir Türkiye haline gelmiştir.

Her fırsatta bölücü terör örgütü PKK pusular kurarak zarar vermekte, Anadolu’nun çeşitli illerine vatan evlatları şehit olarak gelmekte, yürekleri dağlayan acı haberlerle her gün Türkiye bir kere daha sarsılmaktadır. İşte, yine 05 Eylül 2015 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde eli kanlı Pkk’lı teröristlerin emniyet güçlerine düzenlediği roketatarlı saldırıda 2 polisimiz şehit olmuş olup, 3 polisimiz ise yaralanmıştır. Bunun üzüntüsünü ve acısını yaşarken, milletimizin acısını daha da artıran, sanki vatan evlatlarının sabrını denercesine ikinci bir olayın duyulması hepimizi can evinden vurmuştur. 06 Eylül 2015 tarihinde Hakkari Dağlıca-Yüksekova yolunun açılması için yürütülen operasyonda, daha önceden Pkk bölücü terör örgütüne mensup teröristler tarafından yol kenarına yerleştirilen el yapımı patlayıcıların patlatılması sonucu 2 zırhlı aracımız hasar görmüş, araçlarda bulunan 16 askerimiz şehit olmuştur. 6 askerimiz ise yaralanmıştır. 08 Eylül 2015 Salı günü Iğdır’da polislerimize yönelik kahpe saldırı sonrasında ne yazık ki 14 polisimiz şehit oldu. Öncelikle, bizleri acı ve üzüntü içine sokan bu alçakça yapılan saldırılarda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Polis Teşkilatı’na ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabırlar, yaralanan kahramanlara ise acil şifalar dilerim. Şu kısa zaman içerisinde yüzün üzerinde güvenlik mensubu PKK terör örgütü tarafından şehit edilmiştir. Ayrıca, hükümet yetkililerinin uyarılmalarına rağmen; çözüm sürecinin yürümeyeceği, başarısız olunacağı her fırsatta söylenmiştir. Fakat, bunlar bölücü unsurlarla birlikte çalışmalarını sürdürmüşlerdir. Sözde çözüm süreci esnasında, Pkk terör örgütü daha serbest hareket ederek dağda ellerinde bulunan silahları şehir merkezlerine yığınak yapmışlardır. Bundan böyle dağda değil, şehirlerimizde ellerinde silahlarla boy göstermeye başlamışlardır. Nerdeyse her gün güvenlik güçlerine ve devlet araç ve gereçlerine zarar vermeyi sürdürmektedirler."

Hükümetin, hem terör örgütü ile mücadelede, hem dış politikada, hem de yoksulluk ve yolsuzlukla mücadelede sınıfta kaldığını savunan Türker, “O halde, ülkemizin üzerindeki karanlık günlerin gitmesi için, bozulan birliğimizin ve dirliğimizin yeniden düzenlenmesi için yüce Türk milletine büyük görev düşmektedir. Tarihinde nice sıkıntıları ve zorlukları aşan aziz milletimiz bu sıkıntıları ve zorlukları da aşacak ve tüm hainlere gereken cevabı verecektir. Bu konuda yürütülen mücadelede kahraman ordumuzun ve emniyet teşkilatımızın yanında olduğumuzu tüm kalbimizle bir kere daha tasdik ediyoruz." dedi.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78