• BIST 10895.25
  • Altın 2509.56
  • Dolar 32.1825
  • Euro 34.9739
  • Bursa 15 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

MHP'li Kaya: Dağlıca'da bunca saattir bu milletten neyi saklıyorsunuz?

MHP'li Kaya: Dağlıca'da bunca saattir bu milletten neyi saklıyorsunuz?
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya (Kaynak: MHP Antalya İl Başkanlığı)

ANTALYA (CİHAN)- MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde yaşanan saldırının üzerinden bir gün geçmesine karşın halen şehit sayısı hakkında bilgi verilmemesine, 'Bu milletten neyi saklıyorsunuz' diyerek tepki gösterdi.

Ülkede terörün bu kadar azmasının yegane sorumlusunun ülkeyi 13 yıldır yöneten AKP iktidarı olduğunu belirten Kaya, "Ey hükümet, acz içinde kıvranmak yerine bir an önce çıkıp açıklama yapın. Hala bu milletten neyi saklıyorsunuz?" dedi.

Hiçbir hükümet yetkilisinin konuyla ilgili açıklama yapmamasının çok manidar olduğunu vurgulayan Kaya, "Orada ne yaşandı, kaç askerimiz operasyona gitti, kaç askerimiz yaralı, kaç askerimiz şehit hiçbir bilgi yok. Her bir kanaldan ayrı ayrı haberler geliyor. İnşallah bize ulaşan rakamlar doğru değildir. Ancak Başbakan Davutoğlu da dahil hiçbir hükümet yetkilisinin bu konuda açıklama yapmaması toplumu infiale sürüklüyor. Çıkın ve bu millete hesap verin." şeklinde konuştu.

DAĞLICA'DA YÜREKLERE ATEŞ DÜŞERKEN BAŞBAKAN DAVUTOĞLU MAÇ KEYFİ YAPIYOR

Dağlıca'da olayın olduğu saatlerde Konya’daki maça şehit çocuğu ile giden AKP Genel Başkanı ve seçim hükümeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun kan ve şehitler üzerinde siyaset yapmasının üzüntü verici bulduklarını dile getiren Kaya, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: "Olay saat 15.30'da oluyor. Gözleri babasını arayan evladımızın acısı yüreğini yakarken ülkenin Başbakanı Davutoğlu dişlerini göstere göstere maç keyfi yapıyor. Eğer bir başbakan o kadar saat olayı duyamıyorsa acizliğin daniskası. Duyduğu halde o maça gidiyorsa buna da ihanet denir. Yazıklar olsun. Sayın Cumhurbaşkanı ise çıkıp hala 400 vekil derdinde. Neymiş 400 vekil verilse bunlar olamayacakmış türünden sözlerle bu milleti tehdit ediyor. Ayrıca terör örgütünün çözüm sürecinde silah depoladığını itiraf ediyor. Yazıklar olsun. Hangi yüzle çıkıp bu millete bunları anlatabiliyorsun? Size düşen yaptığınız ihanetin bedelini ödemektir. Toprağa düşen her bir fidanın kanında vebaliniz var. O kanda boğulacak ve bu millete yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz."
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78