• BIST 11015.36
  • Altın 5538.213
  • Dolar 42.227
  • Euro 48.8786
  • Bursa 14 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 12 °C

MHP'li Akıllı:Ekonomik kriz nedeniyle esnaf siftah yapmadan dükkanı kapatıyor

MHP'li Akıllı:Ekonomik kriz nedeniyle esnaf siftah yapmadan dükkanı kapatıyor
ANTALYA - MHP Antalya 3. sıra milletvekili adayı Tarkan Akıllı, bölgede turizm sezonu başlamasına karşı esnafın siftah yapmadan dükkanını kapatmasının üzüntü verici olduğunu söyledi. Milletveki

ANTALYA - MHP Antalya 3. sıra milletvekili adayı Tarkan Akıllı, bölgede turizm sezonu başlamasına karşı esnafın siftah yapmadan dükkanını kapatmasının üzüntü verici olduğunu söyledi. Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Cengizhan Gököz, Tolga Alıcı, MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve ilçe yönetimi ile birlikte Demokrasi Bulvarı, Hisar Caddesi ve Perşembe Pazarında esnafı ziyaret etti.
Ziyarette pazar esnafı ve vatandaşla selamlaşan Tarkan Akıllı, partisi için destek istedi. Halkın sorunlarını dinleyen Akıllı, ülkede hakim olan ekonomik krizin Manavgat'ta esnafın hayatını olumsuz etkilediğini söyledi. AKP iktidarının kötü ekonomik yönetiminin ülkeyi karanlığa süreklediğini belirten Akıllı, "Ekonominin ne düzeyde olduğunu merak edenler çarşı-pazarı gezerek görebilirler. Esnafımız siftah yapmadan günlerini geçirmektedir. Pazarcı esnafımızın durumu da oldukça kötü. Sabahın erken saatlerinde tezgahını açan pazarcı esnafımız işlerin kötü olmasından dolayı akşam olmadan tezgahını toplamak zorunda kalıyor. Bu kötü gidişe MHP dur diyecektir." dedi.


CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43