• BIST 10540.91
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Merkür koç burcuna giriş yaptı

Merkür koç burcuna giriş yaptı
Merkür Koç Burcu’na giriş yaptı, düşüncelerinize dikkat edin çünkü davranışlarınıza dönüşebilir!

Astrolojide Merkür, zihnimiz ve düşüncelerimizdir. Koç burcu ise ilk anı, hızı anlatır. Merkür gezegeninin de aynı zamanda hızlanmayı anlattığını söyleyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, Astrolojik açıdan Merkür’ün giriş anı haritasında, Satürn ile uyumlu açısının kendisini ve bizi umutlandırabileceği haberini bizlerle paylaşıyor.

Gelin hep birlikte Astrolojik açıdan oluşan bu uyumlu açıyı
gözlemleyelim ve etkilerini öğrenelim.

Satürn bilgi, teknoloji demektir. Teknolojide hızlanmamıza olanak tanıyacak bir sürece girdiğimize değinen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, hayatımıza hız, eylem ve coşku katmak istediğimiz zamanlardayız. Durmak bize göre değil. Bu dönemde çabuk öğrenir, çabuk algılarız diyor ve ekliyor:

Fakat hızlı gitmenin getirdiği olumsuzluklara da dikkat etmemiz gerekir. Bu dönem kazalar artabilir, ev içinde yaralanmalara dikkat etmek gerekir. Bol bol terlemeye önem göstermemiz gerekiyor. Ev içi idmanlar, sporlar yapmak ve ateş enerjisini çalıştırmak bize zihnimizi sakinleştirmek adına güç verebilir.

Yaratıcı fikirlerle donatacağız kendimizi. Hedefe gitmek için daha cesaretli davranacağız. Çabuk çözümler üretmeyi deneyimleyeceğiz. Satürn’ün uyumlu açısı bana tedavinin daha hızlı geleceği konusunda umut veriyor.

Bu dönem tek başımıza kalsak da insanlarla fikir düzeyinde bir arada olmaya önem göstermeliyiz. Tek başımıza savunduklarımızı öne çıkartmak yerine birlik olarak tartışmalı, hak vermeli, burnumuzun dikine giderek aceleci kararlar almaktan vazgeçmeliyiz.

Ülke haritamızla birlikte değerlendirdiğimizde ülkemizin adalet temalarını gösteren gezegen sembolleri ile bu durumun birleştiğini görüyoruz. Hapishanelerle ilgili ve mahkeme, yargı süreçleriyle ilgili Merkür Koç dönemi boyunca yeni yaptırımların gelmesi çok olası.

Bu konularda yeni yasa düzenlemeleri ve sunumu gerçekleşebilir. Uygulamaya geçiş ise bir ileriki tarihte oluşabilir. Ekonomik anlamda da değerlendirmeliyiz çünkü Merkür, kadim astroloji öğretilerinde takas, ticaret ve tüccarlıktan bahseder.

Ticaretin hızlandığı bir zamana gireceğiz fakat kontrol etmekte zorluklar oluşacak. Ani para girişleri, çıkışları, düşünmeden yapılan satışlar vb. gibi süreçlerle karşı karşıya kalabiliriz. Riskli yatırımlardan ve harcamalardan uzak durmamız gereken süreçte olduğumuzu hatırlayalım fakat neler yapabileceğimizle ilgili iletişimimizi güçlendirebileceğimiz bir süreçte olduğumuzu bilerek bu durumu lehimize çevirmeyi ihmal etmeyelim.

Merkür, kısa seyahatleri, arabuluculukları ve kargoları anlatır. Bu süreçte belirttiğim konularda hızlanacağımız için karışıklıklara açık olmalıyız. Yanlış adresler, yanlış tüketim artabilir. Seri üretim ve hızlı tüketimle baş başa kalabiliriz. Yine ticari konularda kurnazlık yapan esnaflarla, karaborsa durumlarıyla karşılaşmamız olası. Silahların patlaması, kolluk kuvvetlerimize, bizi savunmak için gece gündüz çalışan polislerimize yönelik saldırılar artabilir. Çok dikkatli olmamız gerekir. Ülke haritamız üzerindeki yansımasıyla değerlendirdiğimizde ise tüm bu konularla ilgili hükümetin koyu yasalar koyacağını, sert yaptırımlar uygulayacağını da belirtmekte fayda var.

Durumu lehimize çevirmek her zaman bizim elimizde. Unutmayın ki gezegenlerin değil, bizim irademiz, seçim özgürlüğümüz var.

Burçlarınıza göre Merkür geçişi sizi nasıl etkileyecek?

Koç Burcu Yükselen Koç

Bu dönem hayatınızda merak artıyor. Zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak, eğitim konuları ve yazmak gibi konular daha çok ilginizi çekebilir.

Hayatta kalma mücadeleniz diliniz olacak.

Bağımsız düşünce ve yeni düşünceler keşfetmek ve bunları kendinize göre formüle etmek isteyebilirsiniz.

Bu durum 27 Nisana kadar süreceğinden yeni fikirler ve düşünceler türetmek için güzel bir zamandasınız. Daha sonra düşündüklerinizi oluşturacak temelleri edinebilirsiniz.

Ayrıca Merkür’ün 11. evinizdeki Satürn ile yaptığı iyicil açı, sosyal amaçlarınızı ve ideallerinizi destekler pozisyonda ve amaçlarınızı gerçekleştirmenin sürecini kulağınıza fısıldamaya başlıyor. Bu dönemi iyi değerlendirmek sizin elinizde.

Boğa Burcu Yükselen Boğa

Düşüncelerimizin önem kazandığı bu dönemi siz boğa burçları gizli düşmanlıklar ve değersizlik gibi konularda deneyimleyeceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz kendinizi aşmakla ilgili olacak.

Zihniniz ile düşünceleriniz arasındaki kopmuş bağı, teması yeniden aktive etmek isteyebilirsiniz.

Bu durum 27 Nisana kadar süreceğinden sezgisel ve derin düşünmeli, düşüncelerinizi ortaya koymalı, ifadenizi güçlendirmelisiniz ki bu özellikleri kullanmak için güzel bir zaman dilimini vurguluyor. Çünkü 28 Nisan itibari ile Merkür’ün Boğa burcuna geçişi, sizler için, bu meydan okumayla birlikte evrenin dilini kullanmakta zorlanmayacağınız bir sürecin başlangıcını hızlandırıyor olacak.

Ayrıca Merkür’ün 10. evinizdeki Satürn ile yaptığı iyicil açı, toplum önü statünüzdeki itibarınıza daha sağduyulu yaklaşımlar olacağına işaret ediyor. Bu dönemi iyi değerlendirdiğiniz zaman, başarınız ebeveynleriniz tarafında da takdir edilebilecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Sabahları yorgun kalkıyorsanız dikkat16 Mayıs 2024 Perşembe 11:43
  • Karaciğer yağlanmasına dikkat16 Mayıs 2024 Perşembe 11:21
  • Tansiyonu kontrol etmek mümkün mü?16 Mayıs 2024 Perşembe 11:01
  • Bahar alerjisi astıma dönüşebilir16 Mayıs 2024 Perşembe 09:43
  • Hipertansiyon gençlerde hızla artıyor15 Mayıs 2024 Çarşamba 13:07
  • Neden çabuk sinirleniriz?15 Mayıs 2024 Çarşamba 10:58
  • Doğum sonrası depresyon belirtileri15 Mayıs 2024 Çarşamba 10:53
  • Çocuklarda dental anksiyete artıyor15 Mayıs 2024 Çarşamba 10:36
  • Tuvalette uzun oturmak hasta ediyor14 Mayıs 2024 Salı 13:02
  • Hamilelere yüksek şeker uyarısı14 Mayıs 2024 Salı 12:10
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78