• BIST 10746.98
  • Altın 4392.243
  • Dolar 40.6702
  • Euro 47.0831
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C

Maskeli gaspçı 20 yıllık polis çıktı!

Maskeli gaspçı 20 yıllık polis çıktı!
82 yaşındaki kadını evinde darp edip, altınlarını aldı
Aydın'da 82 yaşındaki Nadire Akdemir'in maskeli bir kişi tarafından evinde darp edilip, gasp edilmesinin ardından bir polis çıktı. Adliye lojmanları önündeki kulübede görevli polis memuru 45 yaşındaki İ.G., tutuklandı.
 
Nazilli'de geçen 10 Temmuz'da, eşi 83 yaşındoaki Ali İhsan Akdemir'in saat 13.00 sıralarında camiye gitmesi üzerine 3 çocuk annesi Nadire Akdemir, Yıldıztepe Mahallesi, 142 Sokak'taki bir apartmanın ikinci katında bulunan evlde yalnız kaldı. Yarım saat kadar sonra zil çalınca eşinin camiden döndüğünü zannedip kapıyı açan yaşlı kadın, maskeli bir kişinin saldırısına uğradı. Kapıyı iterek içeri giren saldırgan yumruk atıp, başını duvara çarptığı Akdemir'in yere düşmesini fırsat bilip, kolundaki 5 bilezik ile boynundaki gerdanlığı koparıp aldı. Acı içinde yerde kıvranan Akdemir'in kulağındaki küpelerini de çekerek çıkartan maskeli saldırgan ardından koşarak kaçtı.
 
Namazdan Ali İhsan Akdemir, eşini kanlar içinde yerde yarı baygın bulunca, birkaç apartman ileride evi bulunan kızı Enise Satıkın'ı arayıp, durumu anlatarak yardım istedi. Kızının haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Akdemir, Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı.
 
KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ
 
Soruşturma başlatan polis, hakim ve savcıların oturduğu, sürekli bir polisin beklediği adliyeye lojmanlarının hemen yanındaki binada meydana gelen olayla ilgili olarak şüphelinin tespit edilip, yakalanabilmesi için çevredeki bina ve işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
 
DHA'nın haberine göre; güvenlik kamerası kayıtlarından bir sonuç alamayan polis, çevredeki görgü tanıkları ile olayın meydana gelen evin bitişiğindeki hakim ve savcıların kaldığı adliye lojmanları önündeki nöbet kulübesinde görevli 20 yıllık polis memuru İ.G.'nin bir kaç kez ifadelerine başvuruldu. Polis, ifadelerindeki çelişkilerden şüphelendikleri meslektaşları İ.G.'yi, bugün saat 03.00 sıralarında evine düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.
 
TUTUKLANDI
 
Poliste susma hakkını kullanan İ.G., Nazilli Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ve mahkemedeki ifadelerinde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen İ.G., tutuklandı
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Antalya'da caretta caretta nöbeti02 Ağustos 2025 Cumartesi 10:17
  • Ebru Teğmen meğer işsizmiş!01 Ağustos 2025 Cuma 13:00
  • Açılım komisyonundaki ilk toplantının tarihi belli oldu01 Ağustos 2025 Cuma 12:54
  • Meteorolojiden sağanak uyarısı!01 Ağustos 2025 Cuma 12:04
  • İBB operasyonunda 7.dalga01 Ağustos 2025 Cuma 09:56
  • Kütahya Simav'da 5 dakikada 4 deprem01 Ağustos 2025 Cuma 09:53
  • Altaylı’nın hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu31 Temmuz 2025 Perşembe 12:16
  • Özgür Özel: Tanju Özcan sınırları aştı31 Temmuz 2025 Perşembe 11:51
  • Nasuh Mahruki: Bu Hâlâ Sizin Önerdiğiniz Komisyon mu?"31 Temmuz 2025 Perşembe 11:32
  • Kripto para şirketine el kondu31 Temmuz 2025 Perşembe 11:21
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43