• BIST 9141.27
  • Altın 4111.218
  • Dolar 38.5808
  • Euro 43.8146
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 21 °C

Mariupol’de ölü sayısı artıyor

Mariupol’de ölü sayısı artıyor
Mariupol’deki tiyatro binası saldırısında can kaybı 300 olarak açıklandı...

Rusya tarafından Ukrayna’nın Mariupol kentindeki tiyatro binasına gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 300 olarak açıklandı.  

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları sürerken, Ukrayna’da sivil can kayıpları da artıyor. Rus birlikleri tarafından 16 Mart’ta Ukrayna’nın Mariupol kentindeki tiyatro salonunun vurulmasının ardından can kayıplarına ilişkin yeni bir açıklama yapıldı.

Onlarca kişinin enkaz altında kaldığı olayda can kaybı ile ilgili Mariupol Belediye Meclisi tarafından yapılan açıklamada, saldırıda ölenlerin sayısının 300 olduğu kaydedilerek, “Maalesef güne kötü bir haberle başlıyoruz.  Mariupol Drama Tiyatrosu'nun geçtiğimiz haftalarda Rus uçağı tarafından bombalanması sonucu yaklaşık 300 kişinin hayatını kaybettiğini öğrendik. Hala bu dehşete inanmak istemiyoruz. Binaları restore edebileceğiz ama dostlarımızı, komşularımızı, akrabalarımızı ve yakınlarımızı asla geri getirmeyeceğiz” denildi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43