• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Kripto Fetö'cüler Vali Küçük'ü hedef aldı

Kripto Fetö'cüler Vali Küçük'ü hedef aldı
İşte o yazı
BURSA kamuoyunun yakından tanıdığı 'Kripto FETÖ'cüler' son günlerde Vali İzzzettin Küçük'ü hedef almaya başladı.
 
kripto FETÖ'cüler sahip oldukları gazeteden, darbe girişimi gecesi Bursa'da başarılı bir mücadeleyle hainlere fırsat verilmesini engelleyen Vali Küçük'e karşı savaş açtı.
 
Konuyu bugünkü köşesine taşıyan olaybursa.com Genel yayın Yönetmeni Aydın Güneş, FETÖ'nün elini öpmek için Amerika'ya giden, çocuklarını FETÖ okullarında okutan, FETÖ için 'Hocama laf söyletmem' diyen şahısların Vali Küçük'e karşı başlattığı iftira kampanyasını kaleme aldı.
 
İŞTE O YAZI...
 
 
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki alçak darbe girişimi, Bursa'da bir damla kan dökülmeden ve hiç bir vatandaşımız zarar görmeden engellenmiş, hainler emellerine ulaşamadan derdest edilmişlerdi. Bursa'da darbeye karşı yürütülen başarılı operasyon, sadece kent içinde değil, aynı zamanda yurt genelinde darbecilerin başarısız olmasında büyük rol oynamıştır.
 
Bursa'daki bu başarının mimari hiç kuşkusuz Vali İzzettin Küçük'tür.
 
Vali bey, darbe girişiminin anlaşıldığı ilk saatlerden itibaren, vatan hainlerine karşı polisi harekete geçirerek, darbecilere tek bir taviz bile vermeden mücadelesini sürdürdü. Vali Küçük, darbeyi haber aldığı Çekirge'deki konutundaki polis noktasını bir anda komuta merkezi haline dönüştürdü. Yaklaşık 100 kişilik emniyet ekibi, uydu telefonları, telsiz ve diğer iletişim araçlarıyla darbeye karşı mücadeleyi buradan yürüttü. Küçük, telsizden yaptığı anonsta, "Bu kalkışmaya karşı, kanun çerçevesinde gereğini yapın. Halkın dışarı çıkmasına izin verin. Allah hepimizin yardımcısı olsun." sözleriyle polise, kararlı bir şekilde darbeye karşı mücadele etmelerini emretti.
 
Vali bey, Emniyet Müdür vekiline, kışlalardan hiçbir askeri aracın çıkmasına izin verilmemesi ve askeri araçların anahtarlarının toplanması emrini verdikten sonra da, belediyeleri ve özel vinç firmalarını da aratarak, iş makinelerinin derhal askeri bölgelerin önüne sevk edilmesini sağlamıştır. Belediye başkanları ve sivil toplum örgütleriyle yoğun bir şekilde telefon trafiği kuran Vali bey, darbecilere karşı halkın sokağa çıkması için bu kurumları harekete geçirdi. Camilerde sela okunması için İl Müftülüğüne talimat verdi.
 
Darbecilere karşı çıkılması ve kentte asayişin sağlanması için büyük çaba harcayan Vali Küçük, İl Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş’un darbecilerin arasında olup, olmadığını anlamak için de farklı bir strateji uyguladı. Hain darbecilerle olası bir çatışmada, şehit vermemek için temkinli davranan Vali Küçük, darbeci Albay'a "Konuta gelin, görüşelim. Gelirseniz kahraman, gelmezseniz vatan hainisiniz." diye çıkıştı.
Akkuş'un bu daveti reddetmesiyle, darbecilerle birlikte olduğu ortaya çıktı. Vali bey, FETÖ'cü Akkuş'u hemen görevden alarak, kritik bir hamle daha yaptı. Akkuş'un yerine Albay Hakam Demirörsü'yü atadı. Vali Küçük, daha sonra kendisini sıkıyönetim komutanı ilan eden Akkuş'un gözaltına alınması talimatını verdi. Kısa sürede, Albay Akkuş ve direnen bazı askerler etkisiz hale getirildi.
 
Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında yakalanan ilk isim olan Albay Akkuş'un çantasından, "Sıkıyönetim atama listeleri" ve "Yeni yapılanma" dokümanları çıktı. Akkuş'un çantasındaki dokümanda, sıkıyönetim sırasında başa geçecek 81 il valisi askerler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesinde görevlendirmeler ile darbecilerin yönetim planı şemaları ve ülke genelinde kamu kurum ve kuruluşlarının başına geçecek isimlerin listesi ele geçirildi. Vali Küçük, Adliye'ye giderek, bu listeyi Ankara'ya ulaştırdı. Valinin bu girişimiyle, darbe girişiminin seyri değişti ve ülke genelinde darbeciler deşifre oldu. Yurt çapında darbecilere karşı mücadele bu listeye göre şekillendi.
 
Vali Küçük'ün darbe gecesindeki kararlığı kısa sürede etkisini gösterdi ve yönetimi hiç kaybetmedi. Vali beyin yurtsever duruşu ve darbe gecesindeki başarılı yönetimi sonucunda, FETÖ'nün alçak girişimi Bursa'da başlayamadan sona ermiş oldu. Ayrıca ülke genelinde darbecilerin önüne daha hızlı geçildi. Nitekim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Bursa'daki mitingde, buna atıfta bulunarak, Vali Küçük'e darbe gecesi göstermiş olduğu başarısından dolayı teşekkür etti.
 
İşte, o geceki kahramanlarımızdan biri olan Bursa Valisi İzzettin Küçük, şimdi yine FETÖ'nün hedefinde. Bursa medyasındaki kripto FETÖ'cüler, Vali beye mesnetsiz iddialarda bulundular. Neymiş, konutundan neden çıkmamış, adliyeye neden gitmiş, darbeci albayla neden görüşmüş müş!
 
FETÖ elebaşı ile görüştüğü ortaya çıkan, çocuklarını FETÖ okullarında okutan, FETÖ tarafından kayyum olarak görevlendirilen bu kripto FETÖ'cüler, şunu bilsin ki sağa sola çamur atmakla, gerçek kimliklerini gizleyemeyeceklerdir! Halkın bağrına bastığı bu valiyi karalamaya gücünüz yetmeyecektir.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Ayıyı parçalayıp çöpe attılar26 Nisan 2024 Cuma 14:24
  • Bursa'da feci kaza26 Nisan 2024 Cuma 13:01
  • Bursa'da atlara eziyet kamerada26 Nisan 2024 Cuma 12:30
  • Gemlik'te asayiş uygulaması26 Nisan 2024 Cuma 12:15
  • Bursa'da “Mahzen-32” operasyonu26 Nisan 2024 Cuma 09:48
  • Gençler caddeyi ringe çevirdi26 Nisan 2024 Cuma 09:40
  • Mobilya dükkanı alev alev yandı26 Nisan 2024 Cuma 09:31
  • Çocuk ve gençlere siber eğitimler sürüyor26 Nisan 2024 Cuma 09:25
  • Sahte zeytinyağı operasyonu25 Nisan 2024 Perşembe 15:20
  • Bursaspor eski başkanı gözaltına alındı25 Nisan 2024 Perşembe 15:13
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78