• BIST 11286.81
  • Altın 5949.159
  • Dolar 42.7192
  • Euro 50.2451
  • Bursa 4 °C
  • İstanbul 2 °C
  • Ankara -5 °C

Köy meclisi kararıyla tecavüz!

Köy meclisi kararıyla tecavüz!
16 yaşındaki bir kız çocuğuna, "Ağabeyi bir başka kıza tecavüz etti" diye tecavüz edildi.
Pakistan'da bir köy meclisi, köyde meydana gelen bir tecavüze ilişkin davada, "tecavüze tecavüz" cezası verdi.
 
Pencap eyaletinin Multan bölgesindeki bir köyde meydana gelen olayda, 16 yaşındaki bir kız çocuğuna, "Ağabeyi bir başka kıza tecavüz etti" diye tecavüz edildi.
 
Köy meclisine 12 yaşındaki kızının tecavüz edildiği şikayetinde bulunan adama, köy meclisi adamın da, suçlunun 16 yaşındaki kız kardeşine tecavüz etmesini emretti.
 
Hindustan Times gazetesinin haberine göre; Multan polisi aralarında köy meclisi başkanının da bulunduğu 20 kişiyi tutukladı.
 
Multan polis müdürü olayla ilgili olarak ‘‘Köy meclisine yansıtılan olayda, meclis oybirliğiyle sanığın kız kardeşine tecavüz edilmesine karar vermiş. Kızın ailesinin itirazlarını köy meclisi ‘adaletin ancak sanığın kız kardeşine de aynı şekilde tecavüz edilmesi ile yerine geleceğini’ söyleyerek ailenin itirazını reddetmiş.’’ diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43