• BIST 9311.88
  • Altın 4348.447
  • Dolar 39.4511
  • Euro 45.559
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C

Korona testi istemedi dehşet yaşattı

Korona testi istemedi dehşet yaşattı
Öfkesini kontrol edemeyen hasta, dışarı çıkıp silah alarak saldırmak istedi

Beylikdüzü’nde 3 kez üst üste boğaz ağrısı şikayetiyle özel bir hastaneye gelen ve doktorun korona virüs testi tavsiyesine uymadığı iddia edilen hasta, acil serviste doktoru darp etti. Öfkesini kontrol edemeyen hasta, dışarı çıkıp aracından silah alarak saldırmak istedi. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, önceki gün Beylikdüzü'nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. İddialara göre, S.B. isimli hasta daha önce 2 kez boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye geldi. Olay akşamı yeniden hastaneye gelen adama doktor korona virüs testi olmasını talep etti.

Doktorun bu talebi üzerine aralarında tartışma çıktı ve S.B. doktorun eline vurdu. Yaşanan arbede sonrasında S.B. dışarı çıkıp iddiaya göre aracından silah alıp, tekrar hastaneye girmeye çalıştı. Bu sırada hastane çalışanları ve kapıdaki görevliler araya girerek S.B.'nin içeriye girmesine engel oldu.

BEYAZ KOD VERİLDİ

Acil de yaşanan olayın akabinde saldırıya uğrayan doktor emniyete ‘beyaz kod' çağrısında bulundu. Çağrının üzerine polis ekipleri hastane önüne gelerek adamı gözaltına alındı. S.B. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. S.B. hakkın hastane çalışanları ve doktorun da şikayetçi olması üzerine yasal işlem başlatıldı.

YAŞANAN ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan saldırı anları ise, hastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, S.B.'nin doktor ile acilde yaşadığı tartışma ve arbede anları yer aldı. Görüntülerin devamında ise B.'nin hastane önünde de taşkınlık yapması sonrasında ise aracına giderek silah aldığı iddia edilen anlar yer aldı. Kamera kayıtlarının son anlarında ise polis ekiplerinin gelmesi ve S.B.'nin hem aracında hem de üstünde yaptığı arama görüldü. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • AJet İran seferlerini iptal etti13 Haziran 2025 Cuma 11:30
  • 36 il merkezli yasa dışı bahis operasyonu13 Haziran 2025 Cuma 11:13
  • Dışişleri Bakanlığı saldırıyı kınadı13 Haziran 2025 Cuma 10:49
  • Sivas'ta korkutan deprem!13 Haziran 2025 Cuma 10:40
  • Mide ve bağırsaklarından uyuşturucu çıktı12 Haziran 2025 Perşembe 10:49
  • Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'ya teşekkür12 Haziran 2025 Perşembe 10:43
  • Sosyal medya fenomenlerine 'kumar' gözaltısı12 Haziran 2025 Perşembe 10:29
  • 10 kamu görevlisine deprem soruşturması12 Haziran 2025 Perşembe 10:24
  • Otomobil sürücüsüne ‘kask' cezası12 Haziran 2025 Perşembe 10:20
  • Kırmızı bültenle aranıyorlardı, yakalandılar!12 Haziran 2025 Perşembe 10:12
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43