• BIST 9344.7
  • Altın 4323.148
  • Dolar 39.3966
  • Euro 45.6466
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C

Koca dehşetinde perde arkası!

Koca dehşetinde perde arkası!
Koca kurbanı kadının telefon görüşmesi kaydında, eşinin kızlarına istismarı iddiası

BURSA'da, otomobilde tartıştığı eşi Emine Keskin'i (37) elleriyle boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ahmet Keskin'in (38) yargılanmasına devam edildi. Mahkemede, öldürülen Emine Keskin'in cinayet öncesi kız kardeşi ile yaptığı telefon görüşmelerinin kaydı dinlendi.

Bursa haber...

Kayıtlarda, Emine Keskin'in kız kardeşine, kocasının kızlarına cinsel istismarda bulunduğunu, bunu tespit etmek için eve gizli kamera koyduğunu, kocasının ise bunu görüp kaldırdığını söyledi. Yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen Ahmet Keskin, eşini, kendisini aldattığı için öldürdüğünü belirtti.

Bursa haber...

​Osmangazi İlçesi Dereçavuş Mahallesi'nde mayıs ayında, otomobille gezmeye çıkan fabrika işçisi Ahmet Keskin ile eşi Emine Keskin arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ahmet Keskin, eşi Emine Keskin'i boğazını sıkarak öldürdü. Gözaltına alınan Ahmet Keskin, tutuklandı.

Hakkında Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten eşini öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık Ahmet Keskin, daha önceki duruşmalarında eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü söyledi. Ahmet Keskin, "Karım, telefonuna internet hattı bağlattıktan sonra benimle hiç ilgilenmedi. Hatta geçen 2 yıl süre içersinde sadece iki kez birlikte olduk. O gece sabaha karşı engelli çocuğumu kontrol etmek için yataktan kalkınca kendisi evde yoktu.

Balkonda kendisini bekledim. Sabaha karşı bir otomobilden inip eve geldi. Ben, uyuyor numarası yaptım. Daha sonra Emine'nin kullandığı otomobil ile gezmeye çıktık. Yolda bana her şeyi anlattı. Tartıştık. Bunun üzerine, 'Sen dün gece nerede olduğumu bile bana soramazsın. İki yıldır seni aldatıyorum. Ne oldu beni mi öldüreceksin, Sen tavuk bile kesemezsin' dedi. Çocukların benden olmadığını itiraf edince beynim durdu. Boğazını sıktım. Hareket etmediğini anlayınca ona kalp masajı yaptım. Bir ara nefes aldı. Hastaneye kaldırılırken, yolda öldü. Pişmanım. Ayrıca çocuklarıma cinsel istismarda bulunduğum söyleniyor. Bunu kabul etmiyorum" dedi.

Bursa haber...

Ahmet Keskin'in yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, tutuklu sanık Keskin'in yanı sıra öldürdüğü Emine Keskin'in kardeşi ve yakınları hazır bulundu. Duruşmada, Emine Keskin'in cinayet öncesi kız kardeşi ile yaptığı telefon konuşması kayıtları dinlendi. Kayıtlarda, Emine Keskin'in kardeşine, kocasının kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğunu, bunu belgelemek için eve gizli kamera yerleştirdiğini, ancak Ahmet Keskin'in kamerayı fark edip kaldırdığını söyledi. 

Bunun üzerine söz alan Ahmet Keskin, yöneltilen suçlamayı kabul etmedi, eşini, kendisini aldattığı için öldürdüğünü öne sürdü.

Bursa haber...

Dava, eksik evrakların beklenmesi için ertelendi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa dahil 18 ilde DEAŞ operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:57
  • Bursa şeftalisi sezona dalında 50 lirayla başladı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:40
  • Yavru kedi, trafiği kilitledi16 Haziran 2025 Pazartesi 09:38
  • Bursa'da fuhuş operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:37
  • Büyükşehir’den kırsal kalkınmaya bir destek daha16 Haziran 2025 Pazartesi 09:34
  • Öldürülen kadının paylaşımı yürek burktu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:31
  • 21 Haziran’da dünya İznik’i dinleyecek15 Haziran 2025 Pazar 11:32
  • Islah çalışmaları bir kez daha durduruldu14 Haziran 2025 Cumartesi 11:00
  • Jandarmaya saldıran şahıs tutuklandı14 Haziran 2025 Cumartesi 10:54
  • Özdilek Park'ta yangın paniği!13 Haziran 2025 Cuma 12:25
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43