• BIST 9078.43
  • Altın 4008.505
  • Dolar 38.4916
  • Euro 43.6201
  • Bursa 9 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 11 °C

Klasik otomobiller farkındalık için yola çıktı

Klasik otomobiller farkındalık için yola çıktı
Klasik otomobiller bu kez lösemi farkındalığını artırmak için yola çıktı

Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan 12. Klasik Otomobil Turu, bu yıl lösemi farkındalığını artırmak ve Mudanya Mütarekesi'nin 102. yılı için yola çıktı.


Türk otomotivinin başkenti Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan Klasik Otomobil Turu bu yıl 12. kez yola çıktı. Lösemi farkındalığını artırmak ve Mudanya Mütarekesi'nin 102. yılını kutlamak temasıyla yapılan tur Osmangazi Meydanı'ndan start aldı. Şehri turlayan araçlar Trilye'de buluşarak ilk etabı tamamladı. Turun ikinci etabı ise Trilye'den başlayıp Eker Maydanı'nda son bulacak.


Programda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Burada klasik otomobillerle çok güzel ortam oluşmuş, biz de katıldığımız için çok mutlu olduk. Bu kadar sıkıntılı bir süreçte bir nebze olsun insanların böyle ortamlarda sosyalleşmesi önemli. Ben katılan otomobil sahiplerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinliklere Osmangazi Belediyesi olarak her türlü desteğimiz tamdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43