• BIST 9311.88
  • Altın 4344.503
  • Dolar 38.8487
  • Euro 44.8721
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Kimse Yok Mu, 23 Nisan´da yetimleri sevindirdi

Kimse Yok Mu, 23 Nisan´da yetimleri sevindirdi
İSTANBUL - Uluslararası yardım kuruluşu Kimse Yok Mu Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda yetimleri sevindirdi. Programa katılan 200 yetim çocuk, palyaço ve çeşitli etkinlikl

İSTANBUL - Uluslararası yardım kuruluşu Kimse Yok Mu Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yetimleri sevindirdi. Programa katılan 200 yetim çocuk, palyaço ve çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Kimse Yok Mu Yetim ve Korumaya Muhtaç Çocuk Koordinatörlüğü tarafından 'Bu mutluluk yetim kalmasın' sloganıyla derneğin Sultanbeyli genel merkezinde düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Palyaçolar eşliğinde karşılanan çocuklar 23 Nisan'ın keyfini yaşadı. Programı çok beğendiklerini ve eğlendiklerini dile getiren çocuklar, 23 Nisanı kutlamanın sevinci içerisinde olduklarını söyledi. Törende sanatçı Aslıhan Erkişi ve Çamlıca Anafen Okulu Müzik Grubu öğrencileri yetim yalnız bırakmadı. Konuk ekip seslendirdikleri parçalarla çocukların sevinç coşkusuna ortak oldu.

Bu arada çocuklara yönelik farklı sunular yapan Sihirbaz Sabo ise renkli şovlarıyla çocukları hem eğlendirdi, hem hayrette bıraktı. Çocuklar ilk defa gördükleri ve dikkatle izledikleri illüzyon şovlarına büyük ilgi gösterdi. Törende Aslıhan Erkişi ile birlikte 'Hayat bayram olsa' parçasını seslendiren yetimler, 'Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa. İnsanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza' diyerek parçaya eşik etti.

Etkinlikte daha sonra çocuklara arasında çuvalla koşma ve kaşıkla yumurta taşıma gibi farklı yarışmalar düzenlendi. Program sonunda çocuklara farklı hediyeler verildi.

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Kimse Yok Mu Yetim ve Korumaya Muhtaç Çocuk Koordinatörlüğü'nden Zeynep Metin, yardım faaliyetleri kapsamından yakından ilgilendikleri çocuklara bayram havası yaşatmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'ya teşekkür12 Haziran 2025 Perşembe 10:43
  • Sosyal medya fenomenlerine 'kumar' gözaltısı12 Haziran 2025 Perşembe 10:29
  • 10 kamu görevlisine deprem soruşturması12 Haziran 2025 Perşembe 10:24
  • Otomobil sürücüsüne ‘kask' cezası12 Haziran 2025 Perşembe 10:20
  • Kırmızı bültenle aranıyorlardı, yakalandılar!12 Haziran 2025 Perşembe 10:12
  • Yargıtay'dan kripto para ile ilgili emsal karar *11 Haziran 2025 Çarşamba 12:03
  • Ümit Özdağ'ın tutukluluğuna devam kararı verildi11 Haziran 2025 Çarşamba 11:57
  • Meşaleli etkinlik çocukları yaktı11 Haziran 2025 Çarşamba 10:57
  • YKS giriş belgeleri erişme açıldı11 Haziran 2025 Çarşamba 10:54
  • Tur otobüsüne saldıran şüpheliler adliyeye sevk edildi11 Haziran 2025 Çarşamba 10:15
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43