• BIST 13501.55
  • Altın 6222.78
  • Dolar 47.403
  • Euro 54.4153
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'İstanbul' yanıtı

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'İstanbul' yanıtı
Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan hiç meraklanmasın

İstanbul'da ziyaretlerde bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, "Erdoğan'ın açıklaması oldu 'Aziz İstanbul'u terör yandaşlarına peşkeş çekmeyeceğiz, buna mani olacağız' diye..." sözlerine, "O hiç meraklanmasın biz sadece İstanbul'u değil tüm Türkiye'yi teröre teslim etmeyeceğiz" yanıtını verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul'da ziyaretlerde bulundu. CHP liderine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti.

İstanbul ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ümraniye'de yaşayan Akman ailesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ile birlikte tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bedensel engelli Mesut Akman'a akülü araç hediye etti.
Sözcü gazetesinden Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancıoğlu daha sonra Şile’ye bağlı Kabakoz köyüne geçti. CHP lideri burada köylülerle bir süre sohbet etti.

Ziyarette Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin "Erdoğanın açıklaması oldu ‘Aziz İstanbul’u terör yandaşlarına peşkeş çekmeyeceğiz, buna mani olacağız’ şeklinde. Kayyum tartışması sürerken kayyum göndermesi olarak da değerlendirildi" sorusuna, "O hiç meraklanmasın biz sadece İstanbul’u değil tüm Türkiyeyi de teröre teslim etmeyeceğiz" şeklinde yanıt verdi.

'BENİM DE ONA SORU SORMA HAKKIM OLMALI'

Kılıçdaroğlu, "Bunun bir kayyum göndermesi olduğuna inanıyor musunuz?" sorusuna da, "Niye kapalı kapılar ardında beni eleştiriyor. Kendisinin cesareti yok mu? Eleştirebiliyor ama benimle aynı televizyon kabalına çıkmaya cesaret edemiyor. Niçin? Vatandaşıma soruyorum. Özellikle de AK Partili kardeşlerime soruyorum. Ben bu ülkede huzur istiyorum. Bu ülkede herkesin rahat yaşayabileceği bir hayat istiyorum. Kavga istemiyorum. Siyasette de kavga istemiyorum. Benimle kavga edecekse ağız dalaşına gerek yok. Çıkar beni bir televizyon kanalına. Dünya kadar televizyon kanalı var. O bana soru sorar. Ben de ona cevap veririm. Ama benim de ona soru sorma hakkım olmalı. Kendisi duyar inşallah bunları" karşılığını verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Ahbap Soruşturmasında Mahsun Kırmızıgül Adliyede27 Temmuz 2026 Pazartesi 16:44
  • Kılıçdaroğlu: CHP Büyük Ölçüde Arındı26 Temmuz 2026 Pazar 16:48
  • Emekli Zammı TBMM'den Geçti25 Temmuz 2026 Cumartesi 12:15
  • 24 Yıllık Alman Vakfı İddiası Gündemde24 Temmuz 2026 Cuma 13:37
  • Yazıcıoğlu Dosyasında Altaylı İddiası24 Temmuz 2026 Cuma 13:32
  • Özel ve 90 Vekil CHP'den Ayrıldı!24 Temmuz 2026 Cuma 12:44
  • ''CHP'deki tartışmalar beni hiç ilgilendirmiyor.''23 Temmuz 2026 Perşembe 23:20
  • Portakal'dan Ahbap Açıklaması!23 Temmuz 2026 Perşembe 23:16
  • Bahçeli'den Hazine Desteği Açıklaması23 Temmuz 2026 Perşembe 23:13
  • Kene Ölümleri 11'e Yükseldi23 Temmuz 2026 Perşembe 12:26
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43