• BIST 10746.98
  • Altın 4394.422
  • Dolar 40.5925
  • Euro 47.1002
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C

Kardak açıklarında kaçak teknesi battı!

Kardak açıklarında kaçak teknesi battı!
Son dakika: Kardak açıklarında kaçak teknesi battı...
BODRUM’dan Yunanistan’ın Kilimli Adası’na geçmeye çalışan kaçakların içinde bulunduğu tekne, Kardak kayalıkları açığında battı. 2’si kadın, 1’i erkek 3 kişinin cesedi bulunurken, bölgede denizden ve havadan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
 
Bodrum’un Gümüşlük mahallesi yakınlarında Yunanistan’a ait Kilimli Adası’na geçmeye çalışan kaçakların bulunduğu tekne 3.5 mil uzaklıktaki Kardak kayalıklarının batı bölgesinde bu sabaha karşı battı. İhbarın alınmasından sonra bölgeye çok sayıda Türk ve Yunan sahil güvenlik botları, uçak ve helikopterleri sevk edildi.
 
 
Gümüşlük, Çatal Adası, Topan Adası ve Kardak kayalıkları bölgesinde yapılan aramada bulunan 2'si kadın 3 ceset, Sahil Güvenlik botları tarafından Turgutreis Limanı’na çıkarıldı.
 
Bölgede 6 Türk botu, 4 Yunan botu, 2 Türk sahil güvenlik helikopterinin arama kurtarma çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43