• BIST 13326.64
  • Altın 6224.17
  • Dolar 47.4081
  • Euro 54.5525
  • Bursa 30 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 28 °C

Kafeyi ikinci kez soydular

Kafeyi ikinci kez soydular
Hırsızlar kasadaki parayı az bulunca meşrubat çalarak kayıplara karıştı

Bursa’da hırsızlar tornavida yardımıyla pencereden girdikleri kafede güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Hırsızlardan biri kasayı soyarken, diğer şüphelinin dolaptan gazlı içecek çalması dikkatlerden kaçmadı.   

Bursa haber...

Olay, Osmangazi'ye bağlı Ahmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği meçhul 2 şüpheli, gece saatlerinde gözüne kestirdikleri kafenin penceresini tornavidayla açarak içeri girdi. Kısa süre içerisinde kasadaki bir miktar parayı çalan şüpheli, hızla kaçarak kayıplara karıştı. Bu sırada şüphelilerden birinin meşrubat dolabından 2 adet gazlı içecek çalması dikkatlerden kaçmadı.  

Yaşanan hırsızlık anı, iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Sabah saatlerinde kafeye gelen iş yeri sahipleri, durumu fark edince polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı.

İş yeri sahibi İmren Altun, kafenin yanında bulunan mezarlığın etrafında koruma tellerinin olmadığına dikkat çekerek, ''Yine geçtiğimiz sene kurban bayramı sonrasıydı, o zaman da kapıdan girerek hırsızlık yapmışlardı. Bu sene de bayram öncesi yine geldiler. Bu defa camı kırarak girdiler. Direk kasaya yönelmişler zaten. Kasayı direk çekmecesiyle alıp gitmişler. Sonrasında parayı az bulunca dolaptan bir şeyler almışlar. Kırılan camların maliyeti bin 500 lira kasadan 400 lira yani 2 bin liralık zararımız var. Bu durum psikolojimizi bozdu.'' dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Baba ve kızları ölümden döndü13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:38
  • Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde su kesintisi13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:35
  • Altın Karagöz sahibini buldu13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:34
  • Kontrolden çıkan araçlar refüjde sıkıştı11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:46
  • Kestel’de orman yangını11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:41
  • Bursa'da dehşet: Eşini iple boğarak öldürdü11 Temmuz 2026 Cumartesi 15:00
  • Bursa'da zehir tacirlerine darbe11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:55
  • Mudanya'da aileler birbirine girdi!11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:49
  • Örnekköy kavşağında feci kaza11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:41
  • Bursa'da 24 plajın su kalitesi açıklandı11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43