• BIST 10055.98
  • Altın 2415.92
  • Dolar 32.207
  • Euro 34.779
  • Bursa 11 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 7 °C

Kadınların bayıldığı erkek bölümleri!

Kadınların bayıldığı erkek bölümleri!
Kadınlar ilk erkeklerin neresine bakar?

Erkekler kadınların göğsüne, kadınlar erkeklerin kalçasına bakar diye bir söylenti var duymuşsunuzdur.

 Artık bunları açmanın vakti gelmedi mi? Belki erkekler dudaklar ya da bacaklarla daha çok ilgileniyor? Ama kadınların en çok baktığı yerler size biraz şaşırtıcı gelebilir.

Kadın psikolojisi uzmanlarına göre en çok dikkat ettikleri bölge aslında onların en çok sevdiği bölgeler değil onlara bir şeyler hissettiren bölgelerdir. Çünkü bir şeyler hissettikçe ona daha çok yakınlaşırlar.

Evet, şimdi listemize başlama vakti geldi,

1.Karın

Baklavalarınız olsun ya da olmasın ya da baba göbeğine sahip olun onlar için sizin karın bölgenizde çekici bir şeyler var.

Uzmanlara göre karın bölgesinin sıcaklığını hissetme isteği ya da ilişki sırasında ilk temas edilen bölge olmasından dolayı olabileceğini söylüyorlar ve çoğu zaman cinsel ilişki sırasında ellerin karın bölgesinde dolanıp kalması da bunu etkiliyor

erkek karnı ile ilgili görsel sonucu

2.Gözler

Göz göze gelmek başta rahatsız edici olabilir. Ama bu olay iletişiminizi güçlendirir ve çeşitli yatak oyunlarında eğlenceli bile olur. 

İlk dokunuştan önce genelde gözler birbirine 10 dakikadan uzun bir süre kadar kenetlenir. İlişki sırasında ise göz teması hafiflese de basit şekillerde devam eder. İlişki devam ettikçe gözleriniz kapalı olsa bile gözler bir araya gelir ve bu sırada partnerinizin vücudu hatta ruhun sizin olur.

Yatağa gitmeden önce bol bol göz teması kurmayı unutmayın. Başka bir örnek olarak da eğer ilk buluşmanızdaysanız konuşurken ya da sessizlik anında göz temasını koparmamak sizi rahatlatır ve size keyif verir.

Ä°lgili resim

3.Kollar

Kol yapımıza göre kadınlar erkekler hakkında birtakım fikirlere öngörülere sahip olurlar. Peki ya bunlar neler?

Kaslıysa? – “Spor yapıyor olmalı. Vücudunun geri kalanında da keşfedilmeyi bekleyen kaslar olabilir.”

Kıllıysa? – “Göğsü kıllı olabilir”

Temiz ve kassızsa? – “Büyük ihtimalle her yeri temiz ve cılızdır.”

 4. Ağız

Gerçek şu ki şehvetli bir öpücük cinsel ilişkinin vazgeçilmez bir unsurudur. Kadınlar seksi bir ağıza çok önem verirler çünkü bu onlar için karşındakinin öpüşmede iyi olduğunu ve ağzıyla ne yapması gerektiğini bildiğini düşünürler.

5.Gülüş

Ağızla ilişkili olarak gülüşünüz sizin mıknatısınızdır. Büyük güzel bir gülüş ve çekici dudaklar her kadının arzulayacağı cinsten bir şeydir. Gülüşleri de aynı ağız yapısı gibi erkeklerin iyi öpüşebildiğine işaret olarak görürler. 

Ayrıca iyi bir gülüş kibar ve anlayışlı oluşun bir göstergesidir. Güzel bir gülüş güçlü çene hatlarına işarettir ve kadınlar için güçlü çene hattı demek kaslı bir yapı ve sağlıklı oranda testosterona sahip olduğuna işarettir.

Ä°lgili resim

6.Eller

Eller hakkında neler düşünüldüğünü az çok biliyorsunuz. Güzel eller güzel bir dokunuşa işarettir cinsel ya da cinsel olmayan iki anlamda da düşünebilirsiniz. El ele tutuşulduğunda ise yumuşaklığa ve kavrayabilme yetilerine dikkat ederler ki bunun ne demek olduğunu da biliyorsunuz.

7.Sırt

Çoğu kadın tutkulu bir seks sırasında erkeklerin sırtını tırnaklamayı sever. Güçlü bir sırt hattının da kadınlara neler anlattığını şu andan itibaren az çok anlamışsınızdır. Güçlü sırt hatlarınızı gösterin ve içlerinde yaratığı serbest bırakmalarına yardımcı olun.

8.Saçlar

Kadınlar gerçekten erkeklerin saçlarında ellerini gezdirmekten çok hoşlanırlar ve bu işi cinsel ilişki sırasında da sıkça yaparlar neden diye sorarsanız bu hareket onlara seksin kontrol gücünü verir. Daha fazlasını istediklerinde ise saçları daha sıkı kavrarlar.

9.Yüz Hatları

Evet, kadınlar gülüşünüzü gözlerinizi tercih ederler ama aslında yüzünüz apayrı bir olaydır. Yüz ifadeniz ve mimikleriniz kadınlara ne kadar güçlü ve kararlı olduğunuzu gösterir.

10.Kalça

Çoğu kadın seks sırasında veya seksten önce erkeklerin poposuna şaplak atmayı sever. Peki, neden vururlar? Bir araştırmaya göre bu kadınların daha iyi hissetmesine yardımcı oluyormuş. Evet, erkekler için popodan yenilen bir şaplak kadınlara özgüven veriyor.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
  • Kadın girişimciler bir araya geldi22 Nisan 2024 Pazartesi 15:11
  • Stres seviyemizde tehlike çanları05 Nisan 2024 Cuma 13:02
  • Ayasofya ve Efes'te gençlere çifte bayram04 Nisan 2024 Perşembe 14:56
  • 'Bir Kitap da Sen Getir'04 Nisan 2024 Perşembe 13:11
  • Adayların rekabeti sosyal medyada da sürüyor27 Mart 2024 Çarşamba 14:08
  • 'Su, barış için bir araç olabilir'22 Mart 2024 Cuma 11:41
  • Suyun doğru kullanımı en kritik adım21 Mart 2024 Perşembe 14:56
  • Bu Cuma vizyona girecek filmler19 Mart 2024 Salı 15:18
  • Ramazan ayında gidilecek şehirler15 Mart 2024 Cuma 09:00
  • Konuşan resimler sergisi İspanya'da14 Mart 2024 Perşembe 15:44
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78